SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR Na širem riječkom području traže se mornari, dizajneri, dostavljači, medicinsko osoblje…

Foto: Mateo Levak/Riportal

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Zamax Plin d.o.o. zapošljava dostavljača plinskih boca (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 1.5. Potrebni su uvjeti komunikativnost i pristojno ponašanje prema kupcima. Potrebno je snalaženje u prostoru i vremenu na terenu te odgovoran pristup prema radnom vozilu i radnim zadacima. Nudi se plaća do 6.000 kuna. Prijavite se.

Servis Delfin d.o.o. zapošljava djelatnika u charteru – mornara (m/ž). Mjesto rada je Punat, a rok prijave je 6.5. Potrebno je poznavanje osnova brodarstva, nautike, engleskog ili njemačkog jezika. Poslodavac nudi primanja do 8.000 kuna. Prijavite se.

International Evona d.o.o. zapošljava blagajnika u automat klubu (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete najkasnije do 17.5. Posao obuhvaća blagajničke poslove, zaprimanje uloga igrača i vršenje isplata. Provjerite detalje ovdje.

Hotel Tamaris zapošljava pomoćnog konobara – šankera (m/ž) i spremačicu/ čistačicu (m/ž). Mjesto rada je Baška na Krku, a prijaviti se možete najkasnije do 7.5. Poželjno je radno iskustvo. Poslodavac osigurava grupni smještaj i prehranu. Aplicirajte.

Grafo Žagar d.o.o. traži tehničara dorade (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 22.5. Potrebna je srednja stručna sprema i poznavanje rada na računalu. Doznajte detalje putem linka.

H.E.V. j.d.o.o. traži prezentatora (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 8.5. Posao podrazumijeva anketiranje i prodaju putem prezentacija. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Cadoro d.o.o. zapošljava dizajnera interijera (m/ž) u Rijeci. Prijaviti se možete najkasnije do 7.5. Radni zadaci uključuju prodaju – rad s klijentima, stručno savjetovanje i predstavljanje proizvoda, izradu ponuda i projekata, slanje i vođenje narudžbi te ažuriranje prodajnih materijala. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije te minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

A Interieri zapošljava stolara (m/ž). Mjesto rada su Jurdani, a prijave su otvorene do 19.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno i mogućnost osiguranja smještaja. Više na linku.

Kalmar Implant Dentistry d.o.o. zapošljava medicinsku sestru / medicinskog tehničara (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 22.5. Posao obuhvaća asistiranje doktoru dentalne medicine, brigu o čistoći i higijeni ordinacije i instrumenata, pripremu instrumenata i materijala za rad. Poslodavac nudi mogućnost stalnog odnosa nakon probnog rada. Radno iskustvo je prednost, ali nije uvjet. Više na linku.

Zagrebačke kutije Box j.d.o.o. zapošljavaju dostavljača hrane (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete najkasnije do 7.5. Potrebno je više osoba na poziciji, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Osigurana je oprema za rad. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari