SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR Na širem riječkom području traže se web programeri, farmaceuti,  automehaničari,  elektroničari…

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Remax Centar nekretnina zapošljava agenta posredovanja u prometu nekretnina (m/ž). Mjesto rada je Gorski kotar, a prijave su otvorene do 15.8. Potrebna je komunikativnost, odgovornost, ambicioznost, volja za učenjem te minimalno srednja stručna sprema i posjedovanje vozačke dozvole. Aplicirajte.

Auro Domus zapošljava djelatnika za razvoj aplikacija (m/ž) i djelatnika za razvoj web stranica (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 26.8. Poslodavac nudi stimulativna primanja, dodatne edukacije, priliku za rad na međunarodnim projektima te zanimljive i izazovne projekte. Prijavite se.

Izvan kruga d.o.o. zapošljava vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 31.8. Posao obuhvaća izvođenje svih vrsti vodoinstalaterskih radova. Očekuje se samostalnost u radu te poznavanje materijala i alata. Uvjet je vozačka dozvola za B kategoriju vozila i radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

VIDEO DANA:

Zdravstvena ustanova Ljekarna Kušen Rab zapošljava magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 31.8. Posao obuhvaća rad sa recepturom, izdavanje lijekova, savjetovanje pacijenata, izradu narudžbi i kontrolu kartoteke lijekova. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Da ljepoti d.o.o. zapošljava spa recepcionara (m/ž). Mjesto rada je Crikvenica, a prijave su otvorene do 18.8. Traži se lokalnu osobu te se nudi plaćena hrana, posao u inovativnom, prijateljskom i poticajnom okruženju, stjecanje iskustva uz iskusne i stručne mentore te besplatne profesionalne edukacije i tečajeve uz mogućnost poslovnog napredovanja. Više na linku.

Profi-Baukraft d.o.o. traži tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 20.8. Uvjeti su srednja stručna sprema, iskustvo na istim ili sličnim poslovima, kombinacija znanja i obrazovanja, vozačka dozvola B kategorije, osnovno znanje engleskog jezika i/ili njemačkog jezika. Provjerite detalje ovdje.

  1. M. D. d.o.o. zapošljava pomoćnog radnika na montaži krovišta i drvenih kuća (m/ž). Mjesto rada je Ravna Gora, a prijave su otvorene do 26.8. Posao podrazumijeva montažu sjenica, krovišta, drvenih kuća i hala. Potrebna je završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

40 Box d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 30.8. Posao podrazumijeva servisiranje motornih vozila i rukovanje autodijagnostikom. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Više na linku.

Torp d.o.o. zapošljava elektroničara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 18.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Provjerite više ovdje.

Sani Tours traži pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž). Lokacija rada je Selce, a prijave su otvorene do 15.8. Radno iskustvo nije bitno, ali je prednost. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Provjerite više putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari