IZBOR S POSAO.HR: Na širem riječkom području već počela “pomama” za djelatnicima u turizmu i ugostiteljstvu!

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

PK d.o.o. – Palfinger Kran zapošljava u Kukuljanovu, Rijeka: radnik na plazmi (m/ž), mehaničar/ mehatroničar (m/ž), radnik u logistici/ pripremi materijala (m/ž), lakirer (m/ž), radnik na preši (m/ž), bravar (m/ž). Rok prijave je 3.3. Aplicirajte na željeni posao putem linka.

Star Turist d.o.o. traži domara (m/ž) i sobara/ čistača (m/ž) na otoku Rabu. Prijave su otvorene do 20.2. Potrebno je prethodno radno iskustvo. Prijavite se

Hotel Miramar traži referenta u odjelu rezervacija (m/ž), konobara doručka (m/ž), kuhara (m/ž), recepcionara (m/ž) i sobara (m/ž). Mjesto rada je Opatija, a prijave su otvorene do 20.2. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

Lošinjska Plovidba – Turizam d.o.o. zapošljava u Malome Lošinju nove radne snage: recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), vrtlar (m/ž), konobar (m/ž), prodavač (m/ž), radnik na održavanju (m/ž), vozač (m/ž), spremač (m/ž). Prijave su otvorene do 23.2. Mjesto rada su kampovi Rapoća i Lopari.Potrebna je srednja stručna sprema, radno iskustvo, odgovornost i organiziranost. Aplicirajte  na željeni posao.

Tepih Centar d.o.o. zapošljava krojača/ šivača zavjesa na odjelu tekstila (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 21.2. Potrebna je srednja stručna sprema tekstilnog usmjerenja, poželjno iskustvo u prodaji, iskustvo u krojenju i šivanju te sklonost timskom radu. Prijavite se

Frigo-Ve d.o.o. traži skladištara/ trgovca (m/ž) u Viškovu. Rok prijave je 22.2. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo, odgovornost, stručnost i korektnost. Prednost donosi položen ispit za viličara te iskustvo u radu s materijalima za grijanje i hlađenje. Aplicirajte.

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca/ djelatnika u mjenjačnici (m/ž) za gradove Crikvenica, Novi Vinodolski, Selce, Krk, Baška, Malinska, Njivice, Mali Lošinj, Cres, Lovran, Opatija. Traži se osnovno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 24.2. Prijavite se.

Bak d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u trgovini odjeće. Mjesto rada: Opatija. Potrebne su izvrsne komunikacijske sposobnosti i znanje engleskog jezika. Prijave su otvorene do 25.2. Prijavite se.

Dekra za privremeno zapošljavanje za potrebe klijeta traži skladištara (m/ž) u Rijeci, unapređivača prodaje (m/ž) u Rijeci i na Kvarneru, tehničara za pripremu u proizvodnji namještaja (m/ž) na Krku. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema i iskustvo rada na sličnim ili istim poslovima. Prijavite se.

Möbel Land d.o.o. traži montera namještaja i kuhanja (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, Kukuljanovo. Rok prijave je 23.2. Glavni zadaci su isporuka i montaža namještaja na adresu kupca. Traži se srednja stručna sprema poželjno stolarskog/ tehničkog usmjerenja, samostalnost na poslovima montiranja nameštaja te jednogodišnja stručna sprema. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari