Ilustracija Riportal

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Inex Mont traži dva djelatnika na poziciji: monter PVC stolarije (m/ž) te dva djelatnika na poziciji: pomoćni monter PVC stolarije (m/ž), za terenski rad na području cijele Hrvatske. Poslodavac vam osigurava smještaj, a riječ je o stalnom radnom odnosu. Provjerite više detalja na linku.

Kvadar nekretnine j.d.o.o. zapošljava agenta za posredovanje u poslovanju prometa nekretnina (m/ž) u Primorsko-goranskoj županiji. Posao koji ćete obavljati uključuje praćenje tržišta nekretnina, marketinšku pripremu nekretnine za tržište, prezentaciju nekretnine preko specijaliziranih portala, jasno i transparentno informiranje klijenta o vlasničkom stanju nekretnine te brojne druge zadatke. Posebne pogodnosti uključuju dodatne edukacije, mogućnost polaganja stručnog ispita, stimulativna primanja i brojne druge benefite. Prijavite se do 24.08., sretno!

posao.hr za klijenta, tvrtku koja zastupa domaće i strane kompanije u Hrvatskoj, zapošljava voditelja ključnih kupaca (m/ž) na području cijele Hrvatske. Očekuje vas razvoj poslovanja s ključnim kupcima, u skladu s prodajnom strategijom tvrtke, briga o distribuciji i izloženosti proizvoda, optimizacija poslovanja i poslovnih procesa s ključnim kupcima koje ćete voditi te brojni drugi zadaci. Provjerite više detalja o natječaju na linku. 

Radnik Opatija d.d. bavi se proizvodnjom kruha, peciva i kolača te trgovačkom djelatnošću u više od 60 maloprodajnih objekata u Primorsko-goranskoj i Istarskoj županiji. Traži veći broj djelatnika za rad na radnom mjestu: prodavač (m/ž). Mjesta rada u Primorsko-goranskoj županiji su: Lovran, Opatija, Rijeka, Matulji, Klana, Rupa, Viškovo. Od vas očekuje SSS, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, komunikativnost, urednost, pouzdanost, sklonost timskom radu i predanost poslu. Prijavite se putem brze prijave. 

Snap Group d.o.o. zapošljava asistenta projektnog menadžera (m/ž) u Rijeci. Odabranu osobu očekuje administriranje poslovne dokumentacije, pretraživanje i obrada informacija, asistencija pri pripremi projekata za klijente financirane iz EU fondova te brojne druge zadaće. Očekuje vas kreativni rad u mladom dinamičnom timu, u međunarodnoj tvrtki, kao i brojni drugi benefiti. Prijavite se.

Udruga osoba s invaliditetom Grada Opatije traži osobu koja će raditi kao osobni asistent (m/ž). Traže se kandidati koji su u mogućnosti ovaj posao obavljati u kolovozu. Trebate završenu srednju školu, vozačku dozvolu B kategorije, kao i osobni automobil za prijevoz i pratnju invalidne osobe. Ako se pronalazite u opisu, kliknite na link i izvršite prijavu. 

Agencija Tempus Octo traži za svog klijenta iz Češke vozača kamiona (m/ž). Ako imate iskustva u ovom poslu svakako vrijedi razmisliti o ovom oglasu jer vam se nudi mogućnost putovanja u sunčanu Španjolsku, a plaća koju možete zaraditi u iznosu je od 15.000 kn do 17.000 kn. Možda posao nije kao u Hrvatskom saboru, ali plaća je zasigurno saborska. Vrijedi kliknuti na link. 

Tvrtka Telemarketing iz Litve proširuje svoje poslovanje u Hrvatskoj i traži osobu na poziciji: Voditelj telefonskih prodajnih agenata u pozivnom centru (m/ž). Radno mjesto je u Rijeci, a vaš će posao biti vođenje tima agenata u pozivnom centru. Posao puno traži od vas, ali nudi i brojne mogućnosti. Više informacija možete pogledati na linku. 

Tvrtka Zadro ima dva otvorena natječaja. Jedan natječaj odnosi se na polagača keramičkih pločica (m/ž), a drugi na pomoćnika polagača (m/ž). Više informacija o ovim natječajima možete provjeriti na linku

Novotehna d.d., tvrtka je kojoj je osnovna djelatnost graditeljstvo, s naglaskom na visokogradnju te proizvodnju betona. U svoj tim pridružuje novog člana na radnom mjestu: kalkulant građevinskih radova u visokogradnji (m/ž). Glavni zadaci su pregledavanje javnih natječaja i priprema natječajne dokumentacije, izrada kalkulacija za ponude, obrada upita i troškovnika te izrada ponudbenog troškovnika. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti klikom na link. 

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari