SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR Pogledajte koji poslovi se nude ovoga tjedna na širem riječkom području!

Riportal

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

New Yorker zapošljava voditelja poslovnice (m/ž) i suradnika u prodaji (m/ž). Lokacija rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 19.5. Potrebna je trgovačka ili ekonomska struka, radno iskustvo u prodaji tekstila, poduzetnički duh i sklonost prema modi. Aplicirajte.

Glovo zapošljava dostavljača (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 3.6. Nudi se zarada do 12.000 kuna mjesečno, isplata svaka dva tjedna ili prema dogovoru s poslodavcem te fleksibilno radno vrijeme. Moguće je korištenje vlastitog vozila. Prijavite se.

Deltron d.o.o. traži prodajnog inženjera (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 31.5. Posao obuhvaća širenje prodajne mreže, otvaranje novih prodajnih mjesta i pozicioniranje proizvoda na tržištu klimatizacijske opreme, izradu, praćenje i realizaciju planova klimatizacijske opreme te ostvarenje uspješnih prodajnih rezultata, dogovaranje uvjeta s partnerima i slično. Potrebni su uvjeti visoka ili viša stručna sprema tehničkog smjera, iskustvo na istim ili sličnim poslovima, izražene organizacijske sposobnosti, vještine vođenja i sistematičnost. Prijavite se.

Eko Taxi zapošljava dispečera u pozivnom centru (m/ž). Lokacija je Rijeka, a prijave su otvorene do 26.5. Potrebna je komunikativnost, spremnost na rad u smjenama, napredno poznavanje MS Office s naglaskom na Excel, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte.

Allianz Zagreb d.o.o. zapošljava agenta poduzetnika (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 21.5. Potrebna je srednja stručna sprema ili više, izražene komunikacijske vještine, sposobnost izgradnje odnosa i uspostavljanja široke mreže poznanstva, motiviranost za učenje i razvoj, ambicioznost, odlučnost te predanost ostvarivanju ciljeva. Više na linku.

Gate Express zapošljava komercijalista (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 17.5. Posao obuhvaća kontaktiranje s klijentima i poslovnim partnerima u pomorskoj agenciji. Potrebno je poznavanje engleskog jezika, a traži se pripravnik/ ca. Više na linku.

Alarm Automatika d.o.o. zapošljava programera poslovnih aplikacija (m/ž). Lokacija rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 20.5. Uvjeti su odlično poznavanje objektnog programiranja, iskustvo u radu s relacijskim bazama podataka, a poželjno je poznavanje Delphi, MS. NET framework tehnologija i slično. Više na linku.

Riječki uslužni servis d.o.o. traži lučko transportnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete najkasnije do 31.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao podrazumijeva izvršavanje svih poslova pretovara robe na brodu i skladištu pod nadzorom i uputama nadležnog rukovoditelja u ručnom radu kao i uz pripomoć tehničkih sredstava i slično. Provjerite kako aplicirati.

Cenoza promet d.o.o. traži tesara (m/ž). Lokacija rada je Rijeka, a prijaviti se možete najkasnije do 17.5. Posao obuhvaća spajanje i izradu oplate te drugih građevinskih konstrukcija. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Očekuje se radno iskustvo od godinu dana i srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

International Evona d.o.o. zapošljava blagajnika u automat klubu (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete najkasnije do 17.5. Posao obuhvaća blagajničke poslove, zaprimanje uloga igrača i vršenje isplata. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari