SRETNO!

IZBOR S POSAO.HR Provjerite najnoviju ponudu poslova na širem riječkom području!

Ilustracija: Riportal

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Drvna industrija Klana d.d. zapošljava referenta u odjelu prodaje i otpreme (m/ž). Mjesto rada je Klana, a prijave su otvorene do 4.12. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema i znanje njemačkog jezika. Traži se radno iskustvo od tri godine na istim ili sličnim poslovima. Za obavljanje posla poželjno je ekonomsko usmjerenje. Provjerite detalje na linku.

Centar zaštite na radu i zaštite od požara d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera strojarstva (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave je 20.12. Uvjet za zaposlenje položen je ispit za stručnjaka zaštite na radu. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema te radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više ovdje.

Knjigovodstvo Aktiva traži samostalnog knjigovođu (m/ž) u Permanima. Prijave se zaprimaju do 4.12. Traži se sposobna, organizirana, odgovorna i pedantna osoba za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova. Poželjno je poznavanje rada u Fiposu. Prednost donosi poznavanje vođenja poslovnih knjiga udruga i obrta. Više na linku.

Geometricus d.o.o. traži geodetskog tehničara (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 30.11. Potreban je položen stručni ispit, kao i poznavanje osnovna informatike te rad s CAD alatima. Traži se minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Više na linku.

Primorje aluminij d.o.o. traži administrativno komercijalnog referenta (m/ž). Mjesto rada je Viškovo, a rok prijave 7.12. Poželjno je poznavanje engleskog i njemačkog ili talijanskog jezika. Traži se minimalno završena srednja škola i poznavanje rada na računalu. Provjerite detalje ovdje.

Servis G.P.K. d.o.o. zapošljava plinoinstalatera (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 21.12. Traži se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više ovdje.

Geofly & Immobilien d.o.o. traži agenta za nekretnine (m/ž) u Rijeci. Poslodavac nudi dinamično okruženje, zanimljive klijente, fleksibilno radno vrijeme, osnovna početna primanja i dodatne bonuse po sistemu provizije. Više na linku.

Cito Fresh logistika traži disponenta cestovnog prijevoza (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 30.11. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Posao se sastoji od pisanja naloga i praćenja vozila. Više o poslu ovdje.

Dives agencija d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 30.11. Posao obuhvaća pripremanje svih vrsta toplih i hladnih jela, pripremanja jela po narudžbi i slično. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više na linku.

Delta Electric j.d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 27.11. Traži se srednja stručna sprema, a radno iskustvo je poželjno. Posao obuhvaća polaganje instalacija slabe i jake struje, montažu elektrokomandnih ormara i slično. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari