SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR Šarolika ponuda poslova u Rijeci i okolici, pogledajte što se nudi!

Ilustracija: Riportal (M.L.)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Tim Novak d.o.o. zapošljava trgovca u salonu (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 28.6. Potrebno je minimalno tri godine iskustva u prodaji, a prednost je poznavanje robe iz asortimana vodoinstalacija, sanitarija i keramike. Posao obuhvaća prodaju robe iz asortimana tvrtke, unaprjeđenje kvalitete i kvantitete prodaje, brigu o potrebama kupaca i prezentaciji robe, izradu ponuda i izdavanje robe. Aplicirajte.

UO Pizzeria Mandrać zapošljava pomoćnog kuhinjskog radnika (m/ž) u Malinskoj. Rok prijave je 2.7. Posao se sastoji od pripreme i dekoriranja tanjura, salata i deserta. Poslodavac osigurava smještaj i tople obroke. Postoji mogućnost stalnog zapošljavanja. Prijavite se.

OpenResearch GmbH zapošljava na poziciji Senior Backend Developer (m/ž), Junior Web Frontend Developer (m/ž), Senior Web Frontend Developer (m/ž), Senior C# Developer (m/ž), Senior Mobile (iOS/Android) Developer (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 10.7. Prijavite se ovdje.

MGL International d.o.o. traži recepcionara (m/ž) u Selcu. Rok prijave je 28.6. Potrebno je znanje stranih jezika i minimalno radno iskustvo. Prijavite se.

Orada Adriatic d.o.o. zapošljava vozača viličara (m/ž) u Kukuljanovu. Prijave su otvorene do 30.6. Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Obvezno je uvjerenje o osposobljenosti za upravljanje viličarom. Više na linku.

Aqua Maritime d.o.o. zapošljava prodavača savjetnika (m/ž) u Barbatu Na Rabu. Rok prijave je 30.6. Posao podrazumijeva prodaju odjevnih predmeta i suvenira te savjetovanje kupaca. Potrebna je odgovorna, ozbiljna i komunikativna osoba sa znanjem engleskog jezika i rada na računalu. Više na linku.

Figurella d.o.o. zapošljava asistenta u medicinsko-estetskom centru (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 27.6. Uvjeti su sistematičnost, temeljitost i upornost u radu te samoinicijativnost i usmjerenost na ciljeve. Prednost imaju kandidati sa sličnim ili istim radnim iskustvom. Detalje provjerite ovdje.

Digitalni tahograf d.o.o. zapošljava tehničara u radionici (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 2.7. Potrebno je završeno obrazovanje u elektronici i računalstvu. Potrebna su znanja i vještine preciznost, marljivost, samostalnost u radu i afinitet prema tehnici. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Jura auto d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 4.7. Posao obuhvaća održavanje i popravak motornih vozila. Potrebno je radno iskustvo od dvije i pol godine te srednja stručna sprema. Traži se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Više na linku.

Energy plus j.d.o.o. zapošljava servisera računalne opreme i printera (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 30.6. Posao obuhvaća servis elektroničkih uređaja, rješavanje upita kupaca, prodaju informatičke opreme, vizualni pregled uređaja prilikom preuzimanja na servis i detekciju/dijagnostiku kvara i slično. Potrebna je srednja stručna sprema te godinu dana radnog iskustva. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari