SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: U Rijeci i okolici HP traži dostavljače, Studenac poslovođe, Valamar djelatnike u turizmu…

Foto: Riportal.hr

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Mango Moda d.o.o. traži pomoćnika u prodaji (m/ž) na pola radnog vremena. Mjesto rada je Rijeka, a rok za prijavu je 18.01.2022. Zadatak je promocija imidža robne marke i održavanje svih najviših standarda korisničke usluge i prodaje. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

HP – Hrvatska pošta zapošljava dostavljača (m/ž) tiskovina. Područje rada je Rijeka. Prijave na natječaj zaprimaju se do 31.01.2022. Posao uključuje preuzimanje i razrađivanje običnih poštanskih pošiljaka te njihovu dostavu. Cijeli tekst natječaja i podatke za prijavu pronađite ovdje.

Zamax Plin d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž) plinskih boca. Traži se komunikativna, snalažljiva i odgovorna osoba spremna na timski rad. Novozaposleni biti će zadužen za dostavu  fizičkim i pravnim osobama na području Rijeke i okolice. Prijave se zaprimaju do 30.01.2022. putem linka.

Valamar Riviera d.d. traži radnike za nekoliko radnih pozicija. Potrebne su im radnici na sljedećim radnim pozicijama: A La carte kuhara (m/ž), A La carte konobara (m/ž), sobarica (m/ž), spremačica (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), animator (m/ž), recepcioner (m/ž), slastičar (m/ž), serviser (m/ž), konobar / šanker (m/ž), kuhinjski radnik (m/ž), barmen (m/ž), nadzornica (m/ž). Mjesta rada su Poreč, Rabac, Otok Krk, Rab, Makarska i Dubrovnik. Prijave se zaprimaju do 23.01.2022. putem linka. 

Auro Domus d.o.o. traži kućnog majstora (m/ž). Mjesto rada je Rijeka i okolica. Prijave se zaprimaju do 30.01 2022. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u posao, rad u organiziranom timu te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijave se zaprimaju putem brze prijave na portalu posao.hr.

TISAK plus d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Opatiji. Prijave traju do 07.02.2022. Poslodavac traži 2 radnika za zaprimanje, naručivanje i prodaju robe. Podaci za prijavu nalaze se na  linku.

Higis d.o.o. zapošljava administratora (m/ž) u Rijeci. Prijaviti se možete do 16.01.2022. Posao uključuje knjiženje ulaznih i izlaznih računa, naručivanje robe i kontrolu ulaza te ostale administrativne poslove. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

NYCE d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž) u Opatiji. Rok za prijavu je 23.01.2022. Potrebna im je osoba koja će obavljati kozmetičarske poslove. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Workforce Ljudski Potencijalu d.o.o. traži Google Ads, PPC&SEO Specijalista (m/ž) u Puli. Rok za prijavu je 31.01.2022. Kandidat mora imati minimalno 2 godine radnog iskustva te napredno znanje u služenju alatima za digitalni marketing i SEO. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Studenac d.o.o. zapošljava poslovođu (m/ž) prodavaonice u Rijeci. Prijaviti se možete do 31.01.2022. Poslodavac ttraži 5 radnika koji će obavljati vođenje evidencije o zaposlenicima, izdavati naloge i zaprimati robu u poslovnicama. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari