SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR U Rijeci i okolici traže se električari, farmaceuti, promotori, administratori…

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Build Protect d.o.o. zapošljava koordinatora II za zaštitu na radu (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, odnosno područje Primorsko-goranske županije. Rok prijave je 28.10. Uvjet je završen studij arhitekture, elektrotehnike ili strojarstva ili stručni studij sigurnosti sa položenim stručnim ispitom. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine na poslovima zaštite na radu. Aplicirajte.

Vodogradnja Rijeka d.o.o. traži voditelja projekta – bravara (m/ž). Mjesto rada je Kukuljanovo, a prijave su otvorene do 18.10. Od kandidata se očekuje sposobnost  za vođenje grupe radnika na gradilištu, čitanje planova/nacrta, nabava materijala vezano za bravarske poslove i poslove montaže metalnih konstrukcija, metalne galanterije, zavarivanje, rad u radionici, pomoćni radovi brušenja, ličenje. Prijavite se.

Workforce zapošljava za potrebe klijenta na poziciji promotor (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 23.10. Poslodavac nudi edukaciju i podršku kolega prije i tijekom rada, rad za internacionalnog tehnološkog giganta, priliku za brušenje vještina te daljnji razvoj i napredovanje. Aplicirajte.

Ljekarne Prima Pharme traže farmaceuta (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 3.10. Uvjeti su visoka stručna sprema, odobrenje za samostalni rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornosti i predanost poslu te komunikativnost. Prijavite se.

Zamax Plin d.o.o. zapošljava dostavljača plinskih boca (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 1.10. Nudi se plaća do 6000 kuna i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebna je komunikativnost i pristojno ponašanje prema kupcima. Prijavite se.

Concettino d.o.o. zapošljava prodavača – konobara (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 31.10. Posao podrazumijeva prodaju pekarskih i slastičarskih proizvoda, rad na blagajni i usluživanje pića. Potrebna je srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Adaco d.o.o. zapošljava djelatnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Kastav, a prijave su otvorene do 13.10. Posao podrazumijeva rad sa strojem za brizganje obuće. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

ASG poslovna platforma j.d.o.o. zapošljava adminstratora (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 10.10. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema, sklonost administrativnim poslovima, profesionalnost, odgovornost, izražene organizacijske vještine, sklonost timskom radu i dobre računalne vještine. Provjerite detalje ovdje.

5 E d.o.o. zapošljava samostalnog električara (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 23.10. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao podrazumijeva elektromontažne radove i ispitivanje električnih instalacija. Provjerite detalje ovdje.

Trgovina Krk d.d. zapošljava prodavače (m/ž) u Rijeci. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 22.10. Potrebna je završena osnovna škola. Detalje provjerite putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari