IZBOR S POSAO.HR: U Rijeci i okolici traže se treneri, arhitekti, zubari, dostavljači…

Photo: Ilustracija (Nel Pavletic/PIXSELL)

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Mlinar d.o.o. radi daljnjeg širenja i unapređivanja poslovanja želi proširiti postojeći riječki tim s osobom na poziciji: prodavač (m/ž). Trebate SSS, šestomjesečno radno iskustvo, izražene komunikacijske i prodajne vještine te odgovoran pristup radu. Nudi vam se zaposlenje u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, te sigurna primanja i poticajno radno okruženje – prijavite se. 

Savez športova osoba s invaliditetom Primorskogoranske županije ima objavljen natječaj za sportskog trenera/sportsku trenericu u Rijeci. Potrebna vam je viša škola ili prvi stupanj fakulteta iz traženog područja. Trebate poznavati osnove korištenja računala u Windows okruženju. Baza vašeg posla bit će izvođenje sportskih treninga za osobe s invaliditetom. Sve detalje možete provjeriti u oglasu. 

Ri-19 d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera arhitekture (m/ž) u Rijeci. Osim fakultetskog obrazovanja, trebate i trogodišnje radno iskustvo za projektiranje, izradu i pripremu dokumentacije u svrhu izdavanja građevinskih dozvola. Također, trebate i stručni ispit i ovlaštenje za rad. Prijavite se. 

Plavi podrum Volosko d.o.o. u Opatiji zapošljava konobara (m/ž) koji će posluživati hranu i piće u ribljem restoranu. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo te znanje stranih jezika (kao vaša prednost). Nudi vam se mogućnost za sommeliersku edukaciju. Prijavite se. 

Grawe traži predstavnike prodaje (m/ž) u Rijeci i Opatiji s okolicom. Cilj je doći do velikog broja klijenata, stvoriti odličnu bazu i snaći se u prodaji polica osigranja. Ukoliko imate ‘žicu’ za ovaj posao, što uključuje razboritost i visoku razinu komunikativnosti, prijavite se.  

McDonald’s u svoj tim pridružuje radnika u restoranu (m/ž), u Rijeci (Vrata Jadrana). Odabranog kandidata očekuje plaća iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja, redovita plaća (do 10. u mjesecu), puni iznos prijevoza, božićnica, regres i brojni drugi benefiti. Ako se pronalazite u opisu, znate što vam je činiti – klik na brzu prijavu.  

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta – modernu polikliniku u Rijeci, zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž). Odlučite li se prijaviti, čeka vas siguran stalan posao u top klinici koju čini izvrstan i uigran internacionalni tim. Plaća se dogovara s poslodavcem, a svakako da se izvrsni i samostalni kandidati dodatno nagrađuju. Ako želite kontinuirano napredovati, ovo je prilika za vas – prijavite se. 

B.N.L. d.o.o., za frizerski salon Lillyan, zapošljava proaktivnu, samostalnu i vrijednu  frizerku (m/ž) za muškarce i žene. Ukoliko ste spremni samostalno voditi frizerski studio u centru Opatije, a imate godinu dana radnog iskustva, ovo je savršena prilika za vas. Prijavite se. No, ukoliko vas više zanimaju pozicije poput konobarice (m/ž) i kozmetičara / pedikera / masera (m/ž), kuharice, svakako ih provjerite na linku. 

Zamax Plin d.o.o. traži dostavljača plinskih boca (m/ž) u Rijeci. Očekuje vas rad u ugodnoj atmosferi te plaća u rasponu od 4.500 kn do 6.000 kn. Od zaposlenika se očekuje komunikativnost te prisno ponašanje prema kupcima i odgovoran pristup prema radnom vozilu i radnim zadacima. Više detalja provjerite na linku. 

Inservio d.o.o., kompanija je koja se bavi pružanjem usluga čišćenja te je vodeći pružatelj usluga upravljanja objektom, a uz to visoko je specijalizirana za čišćenje i održavanje velikih trgovačkih objekata, kao što su trgovački centri, poslovne zgrade i gradilišta. U njihovom timu vjeruju da je veliki dio njihovog uspjeha rezultat procesa odabira i obuke kadrova. Zato traže pojačanje, kako bi nastavili u istom „ritmu“, te zapošljavaju čistača (m/ž) u Rijeci i u drugim gradovima diljem Hrvatske. Uvjete natječaja možete provjeriti na linku i aplicirati na vrijeme. 

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari