POTRAGA ZA POSLOM

IZBOR S POSAO.HR: U Rijeci i okolici traže se zaštitari, građevinari, revizori, dostavljači… Provjerite ponudu poslova!

Ilustracija

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Strabag d.o.o. zapošljava na poziciji rukovatelj građevinskim strojem – grejder/ bager (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 31.8. Potrebno je minimalno dvije godine iskustva u radu s grejderom/ bagerom, samostalnost, pouzdanost, točnost pri obavljanju svakodnevnih poslova. Traži se završeno stručno osposobljavanje za rukovanje grejderom/ bagerom. Prijavite se.

Retaured j.d.o.o. zapošljava soboslikara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 13.9. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi samački smještaj. Poželjno imati položen vozački ispit B kategorije. Prijevoz na posao je osiguran od strane poslodavca. Više o poslu ovdje.

Meta Mate j.d.o.o. zapošljava dostavljače (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 7.9. Radno vrijeme je fleksibilno, postoji mogućnost rada na puno i na nepuno radno vrijeme. Postoji mogućnost sklapanja ugovora na određeno ili neodređeno te ugovora o djelu ili studentskog ugovora. Više o poslu ovdje.

Iaudit d.o.o. traži asistenta u reviziji (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 6.9. Posao se sastoji od provjere financijskih izvještaja putem standardnih revizorskih postupaka, analize i izrade financijskih izvještaja. Više o poslu ovdje.

Ri – tex d.o.o. zapošljava tapetara (m/ž) i šivača (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 31.8. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno vrijeme. Više ovdje.

Royal Exclusive j.d.o.o. traži agenta za posredovanje u prometu nekretninama (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 24.8. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao se sastoji od terenske obrade i prezentacije nekretnina kupcima. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, dobre organizacijske i komunikacijske vještine. Potražite kako aplicirati.

Aspar zapošljava na poziciji serviser – montažer (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 12.9. Obavezno je znanje engleskog jezika u govoru i pismu, a poželjno je znanje njemačkog ili talijanskog jezika. Potrebno je znanje osnova rada na računalu i poželjno je iskustvo i rukovanju alatima. Više na linku.

Novotehna d.d. zapošljava voditelja građenja (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 28.8. Potrebno je: radno iskustvo od pet godina, vozačka dozvola B kategorije i poznavanje najmanje jednog stranog jezika. Posao se sastoji od samostalnog vođenja gradilišta u skladu sa zakonskom i tehničkom dokumentacijom. Više na linku.

Sokol d.o.o. traži zaštitare (m/ž) u Rijeci, Opatiji, Crikvenici, Krku, Viškovu, Cresu, Malom Lošinju i Rabu. Rok prijave je 31.8. Više na linku.

Prosigur usluge d.o.o. traže djelatnika na održavanju objekta (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 31.8. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Poželjno radno iskustvo na istovjetnim poslovima. Provjerite kako aplicirati.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari