„Izgubljeni Flegi“ gostovao na Kakao-u u Kostreni

“Kostrena kids’ outdoor – Kakao”, dvodnevna manifestacija posvećena djeci, njihovom motoričkom, kreativnom i mentalnom razvoju i zdravlju, održala se prošlog vikenda u Kostreni s ciljem približavanja aktivnosti i načina aktivnog provođenja slobodnog vremena s vršnjacima.

Jedna od mnogobrojnih sportskih, kulturnih i obrazovnih aktivnosti bila je i čitaonica izgubljenog Flegija. Slikovnica „Izgubljeni Flegi“ dinamično djecu vodi kroz priču o izgubljenom psu i pritom ih uči zaštiti životinja, obavezama i odgovornosti vlasnika pasa, kao i o ulozi komunalnog redara i što učiniti kada se pronađe izgubljeni pas. Slikovnica je pisana s puno ljubavi prema životinjama i sa sretnim završetkom. Flegi se, naime, vratio vlasnici. Svako dijete je na poklon dobilo slikovnicu koja se može prelistati OVDJE.

VIDEO DANA:

Slikovnicu je izradio KRAS, radna skupina za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije, kako bi podigli svijest najmlađih o zaštiti životinja i odgovornom vlasništvu. Svako dijete sudionik na poklon je dobilo i slikovnicu.

“Kakao” je održan u organizaciji Turističke zajednice Općine Kostrena i Društva sportske rekreacije Kvarnera i uz pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari