LIJEPA GESTA

Iznenađenje u Matuljima! Policija zaustavila vozačicu s djetetom, a onda su plavci učinili nešto potpuno neočekivano!

Foto: Riportal
Zaustavljanje vozila od strane policije vrlo rijetko povezujemo s pozitivnim, ugodnim iskustvom – čak i kada znamo da baš ništa pogrešno nismo učinili u prometu!
No naši policajci pravi su dokaz da njihova akcija zaustavljanja vozila u prometu može imati i potpuno – blagotvoran učinak!
Danas su, prilikom svoje akcije na kružnom toku iznad Opatije, ugodno iznenadili jednu  majku s djetetom čije su vozilo zaustavili, a koja je svoje iskustvo podijelila u poznatoj riječkoj Facebook grupi Problemi u prometu Rijeka i okolica.
Naime, kako je objasnila vozačica, nakon što su policajci ustanovili da je njezina kćerkica propisno vezana i da s vozilom i vožnjom nema nikakvih problema, djevojčicu su nagradili – sladoledom! (D.I.)
Objavu oduševljene vozačice prenosimo u cijelosti:
”Upravo na kružnom toku, izlaz za Opatiju policija zaustavlja. I nas je zaustavila, no ovaj put ugodnog li iznenađenja; kćer iza propisno vezana dobila sladoled za nagradu. Nikad ljepše zaustavljanje!
???
Bravooo ?, za svaku pohvalu!”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari