Izrađuje se Program za mlade Općine Viškovo; Mladi imaju priliku sudjelovati

Pod motom “Pusti glas za mlade s Viškova” pozivaju se mladi u dobi od 15 do 30 godina koji žive, rade, volontiraju i borave u Općini Viškovo da sudjeluju u izradi Programa za mlade Općine Viškovo, prvom strateškom dokumentu za mlade ove Općine.

Prvi od koraka u izradi ovog važnog procesa je istraživanje potreba i interesa mladih putem online upitnika kroz koji mladi imaju priliku izraziti svoja mišljenja o tome što je važno omogućiti mladima u Viškovu.

Budući se želi izraditi strateški, višegodišnji dokument na korist svih mladih koji je temeljen na stvarnim potrebama populacije mladih s Viškova, iskrena i otvorena mišljenja te konkretni i konstruktivni prijedlozi bit će od velikog značaja za izradu kvalitetnog Programa za mlade Općine Viškovo.

Stoga se pozivaju svi mladi s Viškova da puste svoj glas i utječu na pozitivne promjene koje će se dogoditi u narednih nekoliko godina za sve mlade koji žive, rade, volontiraju i borave u svoje slobodno vrijeme na području Viškova.

Online upitnik će biti otvoren za ispunjavanje od 4. do 24. travnja 2022., a dostupan je na mrežnim stranicama Općine Viškovo i Udruge Žmergo, kroz QR kod na plakatima po frekventnim mjestima diljem Viškova i okolice, kao i objavama na društvenim mrežama organizatora.

Link za online upitnik je:  https://bit.ly/PZMViskovo

Tijekom procesa bit će različitih mogućnosti za uključivanje mladih kao i njihovih obitelji, ali i onih koji s njima rade te opće populacije građana Viškova. Stoga, pratite web stranicu Općine i Udruge Žmergo kao koordinatora procesa izrade Programa za mlade i dajte svoj doprinos pozitivnim promjenama za mlade u lokalnoj zajednici.

OSOBE ZA KONTAKT: Diana Kovačić / diana@zmergo.hr / 098-91-55537

                                      Jasmina Fabac / Jasmina.Fabac@opcina-viskovo.hr / 091-257-5208

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views