Jednokratna ambalaža za hranu i piće iz Rijeke izvrsno je prihvaćena u ugostiteljstvu! Evo detalja…

Biorazgradiva ambalaža sve je više prepoznata i izvrsno prihvaćena u Hrvatskoj. Tome svjedoče i u poduzeću JUST GO ECO d.o.o.

Glavna djelatnost poduzeća je prodaja papirnate ambalaže za hranu i piće, te biorazgradive ambalaže.

Glavni motiv tvrtke je bolje i čišće sutra, a budući da vidimo da je potražnja za našim asortimanom sve veća, drago nam je da su i krajnji korisnici, a ne samo ljudi iz sektora gastronomije i ugostiteljstva prihvatili naše proizvode.“ – ističu iz poduzeća Just Go Eco.

U bogatoj ponudi proizvoda možete pronaći kraft ambalažu, papirnatu ambalažu, drvenu ambalažu za hranu kao i biorazgradivu ambalažu. 

„Trudimo se svakodnevno unaprijediti našu uslugu te raditi na boljem okolišu s manje plastičnog otpada. Naši klijenti prihvatili su papirnate čaše, slamke, vrećice, kutije i druge biorazgradive proizvode te ih svakodnevno upotrebljavaju u poslovanju, čime izravno doprinose očuvanju okoliša. Kako bi papirnata ambalaža bila što dostupnija, izradili smo web shop gdje se proizvodi mogu jednostavno naručiti, nakon čega ih dostavljamo na željenu adresu. “ – naglašava Daniel Uroda iz Just Go Eco.

Više informacija o jednokratnoj ambalaži za hranu i piće možete pronaći na justgoeco.hr  ili kontaktirati na info@justgoeco.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja
Views Views