„JEDRA KVARNERA“ U utorak u 11 otvorenje izložbe fotografija na panoima na Korzu

Foto: Ilustracija

Izložba je postavljena u organizaciji Fotosaveza Primorsko – goranske županije i Fotokluba Rijeka, a pod pokroviteljstvom Grada Rijeke

U utorak, 18. srpnja 2017. godine, u 11 sati, održat će se otvorenje izložbe fotografija pod nazivom “Jedra Kvarnera” koja je postavljena na panoima na Korzu.

Fotosavez Primorsko-goranske županije niz godina raspisuje fotografski natječaj i organizira izložbu na temu života uz more, od mora i u moru pod nazivom “Jedra Kvarnera”, a uz slogan “Budi Posejdon s aparatom u ruci i čuvaj tradiciju svoga kraja”.

Izložba dočarava atmosferu kulture življenja uz more i od mora.

Izložba je postavljena u organizaciji Fotosaveza Primorsko – goranske županije i Fotokluba Rijeka, a pod pokroviteljstvom Grada Rijeke.

Fotografije koje čine izložbu su iz arhive Fotosaveza Primorsko goranske županije i Fotokluba Rijeka, a popratni tekst napisao je Borislav Božić, predsjednik Fotokluba Rijeka i Fotosaveza Primorsko – goranske županije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views