Još bolja i veća IT konferencija na ‘otoku sreće’

Nakon prošlogodišnjeg premijernog izdanja, konferencija koja je velikim slovima upisala otok Rab na kartu digitalnih i IT događanja u Hrvatskoj krajem svibnja drugi će put ugostiti vrhunske stručnjake, predavače i  zainteresirane sudionike željne novih znanja.

Od 25. do 28. svibnja ‘otok sreće’ će doista biti sretan svima koji su uspjeli osigurati svoje mjesto na konferenciji Unlock Rab 2023., dok neodlučnima ostaje još malo vremena da nabave svoju ulaznicu za ovaj veliki IT event.

Osnovna razlika u odnosu na prethodnu godinu je potpuni rebranding (prošle godine konferencija se zvala Rab Web Conference), koji su organizatori napravili i zbog promjena u sadržaju same konferencije (osim stručnih predavanja uvedeni su i paneli općenitih tema).

Sudionici konferencije će tijekom dva dana službenog programa (petak i subota) imati  priliku uživo čuti vrhunske stručnjake na području IT-a i digitalnog marketinga, a dolazak na Rab najavili su predavači iz najvećih hrvatskih i svjetskih firmi (Ekobit, Wire, Omniconvert, Armchair Marketing, UpHeave, Yoast, Red Orbit, Espace, Roar!, AirCash, Infinum, OnlineMarkethink, Lumen Spei, Pro Media Group, Locastic i dr.).

Program konferencije doista nudi za svakoga ‘digitalca’ nešto po njegovom ukusu, a uz stručna predavanja koja će se održavati u jutarnjim satima u dva smjera (Development i Digitalni Marketing), popodnevni dio konferencije je rezerviran za panele, intervjue i ključne govornike o općenitim temama.

Neke o tema koje će sudionici moći poslušati su rasprave IT stručnjaka najviše razine o plaćama u IT industriji, jesmo li zaista inovativni na globalnoj IT sceni, kako pretvoriti ideju u poslovni uspjeh, što treba Rabu kako bi privukao masu digitalnih nomada, tajne TikTok marketinga itd…

Polaznici konferencije će moći poslušati i dva panela o obrazovanju. Prvi će nam odgovoriti na pitanje vrijedi li danas više jedan propali projekt od fakultetske diplome, dok će drugi potaknuti temu o tome kako inovativnim pristupom i korištenjem novih tehnologija potaknuti učenje i stjecanje znanje kod mladih.

Organizatori ni ove godine nisu zaboravili na zabavu. Na dan otvaranja kod zvonika sv. Ivan atmosferu će zagrijati Jasmina Bojić na violini, dok će u subotu na Veloj rivi koncert održati popularni Jole! Zadnji dan je rezerviran za izlet brodom oko Raba.

Ovogodišnja Unlock Rab će se održati u suradnji sa InOrbit konferencijom za digitalni marketing koja se održava u Sloveniji dugi niz godina. Rapska konferencija je time dobila jako puno na kvaliteti jer su slovenski partneri poslali svoje internacionalne predavače na Rab. Tako će sudionici slušati predavanja gostiju iz Rumunjske, Slovenije, Nizozemske, Velike Britanije, Amerike i Švicarske.

Vjerujemo da ste pročitali sasvim dovoljno razloga zbog kojih trebate doći na ovaj IT događaj, stoga požurite po svoju ulaznicu i vidimo se od 25.5. – 28.5. na Unlock Rab 2023.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari