Još pet dana do 9. Rijeka Tattoo Expo: Evo cjelokupnog programa manifestacije!

U petak 22. studenog počinje deveto, do sada najveće izdanje riječke tattoo konvencije koje će ugostiti 105 vrhunskih tattoo artista i preko 30 izlagača

U tri dana trajanja konvencije osim izuzetnih umjetničkih djela na koži, posjetitelji će imati uživati u raznolikom zabavnom programu.

Atraktivna novost ove godine je subotnje natjecanje u Cosplayu, organizirano u suradnji s Udrugom 3. Zmaj. Cosplay je hobi u kojem sudionici zvani cosplayeri nose kostime i modne dodatke kako bi utjelovili određeni lik. Izvori likova koje cosplayeri utjelovljuju su anime,  crtani filmovi, stripovi, filmovi, televizijske serije te videoigre. Prijave za cosplay otvorene su do četvrtka 21. studenog, a prijaviti se možete na poveznici:

Nakon cosplayera održat će se jedno sasvim posebno tattoo natjecanje – ono za najgoru tetovažu. Ako mislite da je vaša tetovaža loša i želite se riješiti iste ovo je prava prilika za vas.

Prijavite se u samoj dvorani na info pultu u i sudjelujte u natjecanju jer nagrada su tretmani laserskog uklanjanja najgore odabrane tetovaže, u suradnji sa Ghost laser tattoo removal.

A nastavlja se jedna pozitivna suradnja, pa će tako u petak u 17 sati biti prikazan film „Gurati naprijed“ o Košarkaškom klubu Kostrena, Košarka u kolicima. Na prikazivanje filma doći će i sami akteri čija će kolica postati nakratko platno za oslikavanje u režiji tattoo artista.

Nedjelja je i ove godine obogaćena sadržajem za najmlađe. Kreativna radionica održat će se u dva termina, od 10.30 do 12.30, i od 15 do 17 sati. Radionica je namijenjena djeci od 6 godina nadalje (mlađi mogu iznimno sudjelovati uz pratnju starijeg brata ili sestre), a broj mjesta je ograničen. Rok za prijavu je do srijede 20. studenog a prijave su na poveznici http://tiny.cc/3w6dgz

Tijekom sva tri dana izvrsnu glazbenu podlogu osigurat će ekipa Radio Rože, novog riječkog community Internet radija. Posebnost ovih glazbenih poslastica je to da će biti puštane s gramofonskih ploča.

Foto natječaj

Kako bi ovjekovječili zanimljive trenutke konvencije, ali i ususret obilježavanju jubilarnog desetog izdanja iduće godine, Rijeka Tattoo Expo raspisuje fotografski natječaj za najbolju fotografiju snimljenu na 9. Rijeka Tattoo Expo. Na natječeaj s emogu prijaviti svi, amateri i profesionalci, a uvjete i pravila možete pročitati ovdje

Akcija doniranja

Već niz godina Rijeka Tattoo Expo pomaže potrebitima kroz akciju doniranja koja se organizira u suradnji sa Općinom Kostrena, Komunalnim društvom Kostrena i Turističkom zajednicom Općine Kostrena. Ove godine toj se akciji pridružuje i muški frizerski salon Wolf, koji će tijekom konvencije uređivati vaše brade i kosu, a sav prikupljeni iznos donirati će se za kupnju knjiga za školsku knjižnicu OŠ Kostrena i to knjiga potrebnih za lektiru prema novom kurikulumu.

U akciji doniranja moguće je sudjelovati i ubacivanjem novca u donacijske kutije koje će se nalaziti u prostoru dvorane.

Ulaznice za 9. Rijeka Tattoo Expo moći će se kupiti od prvog dana konvencije 22.11. do zadnjeg dana 24.11. isključivo na ulazu u Sportsku dvoranu Kostrena. Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 30,00 kuna, dok je cijena trodnevne ulaznice 50,00 kuna.

Ulaz se otvara u petak u 12 sati, a u subotu i nedjelju u 10 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari