JOŠ SAMO MALO: Donosimo program dočeka nove godine na Korzu

Foto: oljazzmusic.com

Tko se sutra odluči na doček Nove godine 2016. na Korzu, a takvih je naših sugrađana svake godine sve više, službeni početak svečanog dočeka Nove godine u organizaciji Grada Rijeke može se očekivati točno u 22 sata

Tada će na pozornicu smještenu na Korzu, uz Trg 128. brigade Hrvatske vojske, izaći članovi riječke rock grupe Moskva. U 23 sata svoje će mjesto na pozornici ustupiti Neni Belanu & Fiumensima, a nakon nadamo se urnebesnog ulaska u 2016. Nešto prije 1.00 pozornicu preuzimaju punk-rockeri Hladno pivo koji će svirato dok ne iznemognu ili oni, ili publika!

IMG_3413

Gradonačelnik Vojko Obersnel okupljenima će u ponoć, uz šampanjac, s pozornice čestitati 2016. godinu.

Ulazak u 2016. godinu obilježit će se i tradicionalnim vatrometom koji će biti upriličen na krovu Robne kuće Ri točno u ponoć.

Raspored događanja na pozornici na Korzu

u 22 sata nastupa Moskva
u 23 sata nastupaju Neno Belan & Fiumens
u 00.45 sati nastupa grupa

Preregulacija prometa

Od 31. prosinca u 22 sata do 1. siječnja u 5 sati, na snazi će biti zabrana prometovanja užim središtem grada. Vozila će biti usmjeravana na sjeverni koridor, a kroz uži centar grada moći će prolaziti samo interventna vozila.

Produženo radno vrijeme ugostiteljskih objekata na Korzu

Temeljem zahtjeva većine ugostiteljskih objekata na Korzu i Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti, radno vrijeme kafića na Korzu u novogodišnjoj noći će biti produženo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari