DODIR PRIČE

Kantrid’art za juniore i ovog vikenda priprema igrokaz za mališane koji ne želite propustiti!

U subotu, 6. travnja započeo je program: KANTRID’ART za juniore „DODIR PRIČE“ – (vesela subota) koji vodi profesionalna književnica Diana ROSANDIĆ ŽIVKOVIĆ. Namijenjen je mlađoj populaciji čitatelja–slušatelja, predškolskoj i školskoj djeci do petog razreda osnovne škole.

U susretu s umjetnicom koja prezentira svoj rad iz knjige „DVIJE KRIJESNICE“ (sadrži devet priča) na njima zanimljiv način, (kostimirana, uz rekvizite i pomagače) djeca se potiču na čitanje, te kroz razgovor nakon prezentacije na oslikavanje doživljenog.

Knjiga je dobila Stručno mišljenje više savjetnice Mirjane Kazije, prof. iz Agencije za odgoj i obrazovanje pri Ministarstvu znanosti i obrazovanja, potpisanu Preporuku ravnateljice dr.sc. Dubravke Brezak Stamać koja glasi: „Sadržaj knjige primjeren je uzrastu te je adekvatno i ilustriran. Daje se Pozitivno mišljenje za provođenje igrokaza temeljenog na knjizi u predškolskim ustanovama te osnovnim školama za učenike mlađeg uzrasta.“ Prve subote izveden je monoigrokaz „Ćelavi jež“, a ove subote slijedi „Crno-bijeli svijet“. Dobrodošli!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari