PRIZNANJE I DAR

KASTAV Gradonačelnik Mostarac uručio priznanje Marti Despotović, Kastavki godine 2020.

Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac primio je danas u svom uredu Kastavku godine 2020. Martu Despotović i uručio joj priznanje i dar povodom osvojene titule.

Marta je dobila najviše glasova na nedavnom glasanju za Kastavca godine, a prije toga proglašena je Kastavkom travnja zbog iznimnog angažmana u volontiranju u Crvenom križu tijekom pandemije.

Gradonačelnik Mostarac čestitao je Marti i zahvalio joj se na njezinom angažmanu u zajednici kako kroz volonterski rad, tako i kroz aktivnosti u Savjetu mladih Grada Kastva:

”Iznimno sam ponosan da imamo ovako mlade, vrijedne ljude koji svoje slobodno vrijeme žele darovati drugima, a drago mi je da su glasači prepoznali i glasovima nagradili osobu koja nesebično pomaže drugima. Nadam se da kroz izbor Kastavaca mjeseca potičemo građane da se što više aktiviraju i svojim radom doprinose razvoju i boljitku svog grada”, kazao je Mostarac.

Marta Despotović je studentica Medicinskog fakulteta u Rijeci, sportašica i dugogodišnja stipendistica Grada Kastva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari