ŠAROLIKA PONUDA

KASTAV U ponedjeljak 14. ožujka ‘Zeleni Kastav’, sajam zdrave hrane te akcija “Donirajte, mi recikliramo”

96. sajam “Zeleni Kastav” održat će se u ponedjeljak 14. ožujka od 15 do 18.30 sati na Fortici u Kastvu

Ponuda će biti u “proljetnom duhu” – bit će proljetnih cvjetnica za naše okućnice, zumbula, tulipana i kala u vazama a ponovno će na sajmu biti i Udruga ljubitelja kamelija iz Opatije sa sadnicama kamelija predivnih boja.

Osim cvijeća, u ponudi će biti blitve, špinata, rige, matovilca, salate, kupusa, mlade kapulice, povrtnih prerađevina, ajvara, pinđura, marmelada, čajeva, sirupa, matičnog soka aronije, jabuka i jabučnog soka, prirodne kozmetike, meda i mednih delicija, te sireva i suhomesnatih prerađevina.

“Posebno nas veseli što će sa nama biti i mladi sa teškoćama iz DIP-a Rijeka sa svojim recikliranim rukotvorinama, svakako ih posjetite i “udomite” neki od njihovih proizvoda.”, poručuju organizatori sajma.

Isto tako, nastavlja se projekt “Donirajte, mi recikliramo”. Na INFO Zeleni Kastav posjetitelji mogu donijeti stare odjevne predmete od trapera a mogu i razgledati prekrasne reciklirane torbe te ih kupiti po principu predložene donacije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari