ŠAROLIKA PONUDA

KASTAV U ponedjeljak 14. ožujka ‘Zeleni Kastav’, sajam zdrave hrane te akcija “Donirajte, mi recikliramo”

96. sajam “Zeleni Kastav” održat će se u ponedjeljak 14. ožujka od 15 do 18.30 sati na Fortici u Kastvu

Ponuda će biti u “proljetnom duhu” – bit će proljetnih cvjetnica za naše okućnice, zumbula, tulipana i kala u vazama a ponovno će na sajmu biti i Udruga ljubitelja kamelija iz Opatije sa sadnicama kamelija predivnih boja.

Osim cvijeća, u ponudi će biti blitve, špinata, rige, matovilca, salate, kupusa, mlade kapulice, povrtnih prerađevina, ajvara, pinđura, marmelada, čajeva, sirupa, matičnog soka aronije, jabuka i jabučnog soka, prirodne kozmetike, meda i mednih delicija, te sireva i suhomesnatih prerađevina.

“Posebno nas veseli što će sa nama biti i mladi sa teškoćama iz DIP-a Rijeka sa svojim recikliranim rukotvorinama, svakako ih posjetite i “udomite” neki od njihovih proizvoda.”, poručuju organizatori sajma.

Isto tako, nastavlja se projekt “Donirajte, mi recikliramo”. Na INFO Zeleni Kastav posjetitelji mogu donijeti stare odjevne predmete od trapera a mogu i razgledati prekrasne reciklirane torbe te ih kupiti po principu predložene donacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari