OBNOVLJENA LIJEPA TRADICIJA

KBC Rijeka svečanom sjednicom i darovima ispratio 70 umirovljenika

Foto: Nikola Kurti za KBC Rijeka

KBC Rijeka je nakon pauze zbog pandemije obnovio lijepu tradiciju kojom u čast novih generacija umirovljenika, organizira svečanu sjednicu Stručnog vijeća

U četvrtak, 9. lipnja u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja uz pozdravne riječi predsjednika Stručnog vijeća prof. dr. Luke Zaputovića i ravnatelja KBC-a Rijeka prof. dr. Alena Ružića priređeno je druženje sadašnjih i nekadašnjih zaposlenika riječke bolnice.

Umirovljenici KBC-a Rijeka koji su u mirovinu otišli tijekom 2020. godine, njih 70, dobili su prigodne darove u znak zahvalnosti za dugogodišnji doprinos u razvoju bolnice i predanu skrb o zdravlju građana.

Darove, umjetničke radove profesora i studenata Akademije primijenjenih umjetnosti, uz ravnatelja, umirovljenicima su uručile zamjenica ravnatelja dr. sc. Diana Maržić i pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Snježana Juričić.

U ime umirovljenika na darovima se zahvalio dr. Vedran Frančišković.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views1 Views