PROVJERITE

KD Čistoća objavilo je raspored termina i lokaliteta Mobilnih reciklažnih dvorišta u Rijeci za 2022. godinu

KD Čistoća objavilo je novi raspored termina i lokaliteta Mobilnih reciklažnih dvorišta u Rijeci za razdoblje od 3. siječnja 2022. do 31. prosinca 2022.

Radno vrijeme Mobilnog reciklažnih dvorišta s djelatnikom je: ponedjeljak i utorak, 09.00-17.00, srijeda, četvrtak i petak 08.00-16.00.
Subotom, nedjeljom i praznikom zatvoreno.

Samostalno Mobilno reciklažno dvorište na lokalitetu je na raspolaganju građanima 24h tijekom svakoga dana.

Mobilna reciklažna dvorišta su pokretne jedinice koje služe odvojenom prikupljanju i skladištenju manjih količina iskoristivih i problematičnih vrsta otpada iz kućanstva.

Kao i reciklažna dvorišta ili spremnici za odvojeno prikupljanje otpada, i mobilna reciklažna dvorišta imaju značajnu ulogu u ukupnom sustavu održivog gospodarenja otpadom.

Na području grada Rijeke određeno je ukupno 24 lokacije na kojima će se tijekom godine nalaziti mobilna reciklažna dvorišta. Rasporedom je predviđeno da se na svakom lokalitetu dvorište nalazi 14 dana, nakon čega se premješta na sljedeći lokalitet.

Besplatni info telefon: 0800 99 99 00
e-mail: info@cistoca-ri.hr
www.cistocarijeka.hr
www.otpadnici.eu

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari