TIPIČNI ZIMSKI DAN U RIJECI

Galerija | KLIKOM PO KIŠI Danas nemamo pojma koga smo sreli na Korzu, svi su pod kišobranima i kapuljačama. Ili pod maskama!

Naša uobičajena foto-rubrika petkom, Klikom po Rijeci, inače jedna od najčitanijih na Riportalu, danas izgleda potpuno drugačije

Naime, dosadna kiša nas prati gotovo cijeli dan, praćena povremeno i jakim južnim vjetrom, što nikako nisu uvjeti da na Korzu ugledamo starog znanca ili prijatelje – svi su pod kišobranima i kapuljačama. A neki, već, i pod maskama!

Kao što znate, pred nama je ludi karnevalski vikend prepun zabavnih događanja s kulminacijom u nedjelju s velikom Međunarodnom karnevalskom povorkom. Vremenska prognoza baš i ne ide na ruku maškarama i gledateljima, no Riječki karneval jači je i zanimljiviji od svega pa uopće ne sumnjamo da će jedinstveni riječki spektakl i ove godine na Korzo i okolne trgove i ulice privući na desetke tisuća gledatelja.

A koga smo sve danas sreli… pardon, tko ima kakav kišobran ili kabanicu, možete pogledati u našoj galeriji fotografija koju potpisuje Goran Kovačić (agencija Pixsell).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari