ŠARENI LJETNI KORZO

Galerija | KLIKOM PO RIJECI Ljetne haljinice i kratke hlačice preplavile Korzo; nadamo se da će i ljeto biti ovako toplo!

Iza nas je još jedan radni tjedan ‘okupan’ suncem. Sve je lakše kada nas prati ovakvo vrijeme!

Prave ljetne temperature nagnale su mnoge Riječanke i Riječane da ovih dana osvježenje u svoje slobodno vrijeme pronađu na nekoj od gradskih plaža. No posao i obaveze ipak se moraju obaviti, stoga je i ovog petka središnja gradska šetnica nalikovala košnici!

Prošetali su Korzom mnogi jer su morali, hitajući za poslom ili nekom svojom drugom obavezom, ali mnogi naši sugrađani ne mogu i ne žele izostaviti Korzo iz dnevnog rasporeda jer se Korzom jednostavno – mora proći. Bez te desetminutne šetnje dan kao da nije potpun…

Ono što se primjećuje, a možete vidjeti i na našim fotografijama, je činjenica da se gradom već uvelike šeće u odjevnim kombinacijama primjerenima ljetu i vidokim temperaturama zraka.

Tako su i danas djevojke i žene pokazale svoje najljepše i najšarenije ljetne haljice, dok su mladići i muškarci gotovo redovno u kratkim hlačama.

A koga smo sve danas sreli na najljepšoj šetnici na svijetu pogledajte u fotogaleriji našeg fotoreportera Hrvoja Skočića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari