ŠARENI LJETNI KORZO

Galerija |KLIKOM PO RIJECI Ljetne haljinice i kratke hlačice preplavile Korzo; nadamo se da će i ljeto biti ovako toplo!

Idi na originalni članak

Iza nas je još jedan radni tjedan ‘okupan’ suncem. Sve je lakše kada nas prati ovakvo vrijeme!

Oglas

Prave ljetne temperature nagnale su mnoge Riječanke i Riječane da ovih dana osvježenje u svoje slobodno vrijeme pronađu na nekoj od gradskih plaža. No posao i obaveze ipak se moraju obaviti, stoga je i ovog petka središnja gradska šetnica nalikovala košnici!

Prošetali su Korzom mnogi jer su morali, hitajući za poslom ili nekom svojom drugom obavezom, ali mnogi naši sugrađani ne mogu i ne žele izostaviti Korzo iz dnevnog rasporeda jer se Korzom jednostavno – mora proći. Bez te desetminutne šetnje dan kao da nije potpun…

Ono što se primjećuje, a možete vidjeti i na našim fotografijama, je činjenica da se gradom već uvelike šeće u odjevnim kombinacijama primjerenima ljetu i vidokim temperaturama zraka.

Tako su i danas djevojke i žene pokazale svoje najljepše i najšarenije ljetne haljice, dok su mladići i muškarci gotovo redovno u kratkim hlačama.

A koga smo sve danas sreli na najljepšoj šetnici na svijetu pogledajte u fotogaleriji našeg fotoreportera Hrvoja Skočića.

Exit mobile version