SUNCE NAŠE DRAGO

Galerija | KLIKOM PO RIJECI Prekrasan sunčan dan izmamio na Korzo tisuće šetača, pogledajte koga smo sve sreli

Prema temperaturi zraka još ne možemo govoriti o nagovještaju proljeća, no mnogi su danas u Rijeci i okolici imali upravo taj osjećaj – proljeće nam je zakucalo na vrata!

Jer, nakon dugo vremena nad Rijekom i Kvarnerom je zasjalo sunce. A koliko smo ga se zaželjeli, najbolje potvrđuje činjenica da je svak’ tko je to mogao, izašao ‘na zrak’. Prekrasan dan, ugodna temperatura zraka koja se na osunčanim mjestima doimala još višom i početak vikenda bili su neodoljiva kombinacija za sve one koji su odlučili prošetati po gradu ili prirodi.

Nakon dugo vremena dobro su radile i terase ugostiteljskih objekata – na nekim osunčanim pozicijama tražila se ‘stolica više’, a uživanje u kavi ili nekom drugom piću odužilo se koliko god je to netko sebi mogao dopustiti.

U takvim okolnostima, napokon se Korzom mogla prošetati i neka odjevna kombinacija koja je (pre)dugo čamila u garderobnom ormaru. Praznik za oči!

A koga smo sve danas sreli u srcu naše Rijeke, pogledajte u velikoj fotogaleriji koju potpisuje fotoreporter Riportala Hrvoje Skočić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari