LJETNA ŠETNJA KORZOM

Galerija | KLIKOM PO RIJECI Upeklo je, upeklo… Ali Riječanke i Riječani uvijek su na sunčanoj strani ulice! Pogledajte koga smo danas sreli…

Radni tjedan za nama bio je, kažu meteorolozi i pratitelji vremenskih (ne)prilika, najtopliji u više proteklih desetljeća

Rijeka je tako u kratkom vremenu od “grada koji teče” postala “grad koji peče”, no to nijr smetalo ni danas brojnim Rječankama i Riječanima da prošeću omiljenim nam Korzom.

Temperatura zraka se i danas u Rijeci i okolici penjala do 35 stupnjeva a osjećaj vrućine na osunčanim mjestima bio je i znatno veći.

Naše sugrađanke i sugrađani, međutim, brzo su se prilagodili i na takve vremenske uvjere. Ljetni, lagani outfit, osmijeh na licima i lagani korak popločanom šetnicom – svakodnevni je ritual mnogih naših sugrađana koji ne mogu zamisli dan bez šetnje Krozom.

A koga smo danas, u petak, sreli na najljepšoj šetnici na svijetu, pogledajte u fotgaleriji našeg fotoreportera Hrvoja Skočića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari