Koljanin: “Netko kalendar nije okrenuo u svibnju, nego u listopadu”

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Nisam protiv svakog prijedloga gradonačelnika samo zato da bih bio protiv, niti mi je problem biti za – ako procijenim da je prijedlog dobar”, rekao je danas nezavisni gradski vijećnik Marinko Koljanin

“Uvjerio sam se da je moguće ostvariti rezultate ako imaš dobre namjere i pokušaš ostvarivati javne, a ne osobne interese. Moja je privilegija što mogu odlučivati po vlastitoj savjesti pa odluke donosim samostalno”, rekao je nezavisni gradski vijećnik Marinko Koljanin na današnjoj konferenciji za medije a prenosi HRT Radio Rijeka.

“Odluke donosim od slučaja do slučaja i u konzultaciji s građanima”, objasnio je nezavisni zastupnik.

“Nisam protiv svakog prijedloga gradonačelnika samo zato da bih bio protiv, niti mi je problem biti za – ako procijenim da je prijedlog dobar. I mislim da bi svi članovi Gradskog vijeća Rijeke svoj posao trebali obavljati korektno i do kraja, a ne odlaziti sa sjednica ranije ili se na njima uopće ne pojaviti”, kazao je Marinko Koljanin.

“Nedostatak kvoruma te potencijalna kriza nemaju smisla, osim ako je cilj ići na izbore, što je legitimna opcija i veselim se izborima, ako ih netko želi ili izazove”, zaključuje Koljanin i dodaje: “…ali objašnjenje da je razlog smjena Čordaševa djeluje mi, pet mjeseci nakon događaja, tanašno. Valjda je legitimne pritiske trebalo raditi u svibnju, a netko kalendar nije okrenuo u svibnju, nego u listopadu.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari