ČESTITAMO

Komadina i Palčevski održali prijem za Bojanu Ćulum Ilić, dobitnicu nagrade “Ivan Filipović” u području visokog školstva

Idi na originalni članak

Župan Zlatko Komadina i zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Goran Palčevski održali su prijem za Bojanu Ćulum Ilić, redovnu profesoricu na Odsjeku za pedagogiju pri Filozofskom fakultetu i ravnateljicu Zaklade Sveučilišta u Rijeci, dobitnicu godišnje nagrade “Ivan Filipović” u području visokog školstva za 2021. godinu.

Oglas

Čestitajući na ovom visokom priznanju župan je rekao kako mu je izuzetno drago da je prepoznat predan rad i angažman na raznim poljima aktivnosti, daleko više od onoga što radno mjesto nekoga obvezuje. “Ovo je velika čast za vas ali i našu županiju što je ova prestižna nagrada došla upravo u vaše ruke i u našu sveučilišnu zajednicu”.

Prijemu je prisustvovala i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin, a koja je, kako je podsjetio župan također nekadašnja dobitnica nagrade Ivan Filipović. Istaknula je suradnju s profesoricom Ilić kroz sveučilišnu Zakladu i kroz projekt građanskog odgoja za učenike srednjih škola “Škola i zajednica” u kojoj je ona dio projektnog tima.

Čestitkama se pridružio i zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Goran Palčevski koji je istaknuo kako cijeni što je dobitnica nagrade osim što je sveučilišna profesorica, iznimno aktivna i u drugim segmentima, te je pozvao da tako nastavi i dalje.

Profesorica Ćulum Ilić zahvalila se na prijemu te rekla kako je ugodno iznenađena odjekom nagrade i brojnim čestitkama.

“Iznimno sam zahvalna svim suradnicima jer ništa od ovoga nisam uradila sama i iza svakog projekta zbog kojeg je dobivena ova nagrada stoji niz ljudi, a neki od tih suradnika postali su i dragi prijatelji te im se ovim putem svima zahvaljujem. Mislim da svako postignuće nastavnika, znanstvenika, studenta predstavlja sliku sveučilišta, a na našem sveučilištu se jako puno radi, radimo velike iskorake ne samo u nacionalnom nego i europskom okruženju, a mislim da se jako malo time hvalimo. Upravo ovakva nagrada govori nešto što možda mi sami ne govorimo dovoljno često”, istaknula je Ćulum Ilić.

Exit mobile version