KONAČNO! U Rijeci večeras počinje zaprašivanje protiv komaraca

Ilustracija Ivica Galovic/PIXSELL

Radnici Dezinsekcije će sredstvo protiv komaraca špricati iz vozila koje ulicama prolazi polako, pod rotirajućim svjetlom pa na njih valja pripaziti u prometu i voziti sa zatvorenim prozorima

Hladno zamagljivanje protiv komaraca obavljat će radnici Dezinsekcije u srijedu i četvrtak, 1. i 2. kolovoza na području grada Rijeke. Sredstvo protiv komaraca špricat će iz vozila, a na posao kreću obje večeri u 22 sata.

Radovi službenog naziva adulticidni tretman protiv komaraca hladnim zamagljivanjem odvijat će se tijekom dvije noći na području mjesnih odbora: Brašćine-Pulac, Belveder, Podvežica, Pehlin, Gornji Zamet, Grbci, Brajda-Dolac, Škurinjska Draga, Pećine, Kantrida, Podmurvice, Mlaka te na groblju Kozala.

Radnici na teren izlaze u 22 sata i, ovisno o području koje moraju proći, gotovi su s poslom do četiri sata ujutro.

Radnici Dezinsekcije će sredstvo protiv komaraca špricati iz vozila koje ulicama prolazi polako, pod rotirajućim svjetlom, pa na njih valja pripaziti u prometu i voziti sa zatvorenim prozorima.

Iz Dezinsekcije upozoravaju građane u navedenim mjesnim odborima da noću zatvore vrata i prozore, a pčelare da zatvore košnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari