Koncert grupe „Fekete Seretlek“ na Botelu Marina

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Grupu „Fekete Seretlek“ čini šest glazbenika-glumaca koji su diplomirali na Akademiji kazališta u Pragu

U četvrtak, 4. srpnja u 21 sat na Botelu Marina (Adamićev gat), u sklopu dječjeg festivala „Tobogan“ Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, održat će se prvi od dva koncerta grupe „Fekete Seretlek“ koja na sjajan način, uz puno ritma mijenja i kombinira motive iz svjetske glazbe i izrađuje vlastite izvorne skladbe.

Grupu „Fekete Seretlek“ čini šest glazbenika-glumaca koji su diplomirali na Akademiji kazališta u Pragu. Sviraju violončelo, harmoniku, trubu, kontrabas, violinu, cajon te pjevaju u pet glasova.

Drugi koncert grupe „Fekete Seretlek“ u sklopu dječjeg festivala „Tobogan“ Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture održat će se u petak, 5. srpnja od 20 sati na trgu Matije Vlačića Flaciusa u riječkom Starom gradu (tzv. Čajnom trgu). Ulaz na oba koncerta je slobodan.

Dječji festival Tobogan traje do 10. srpnja i dio je programskog pravca Dječja kuća Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.

Njegov program nastaje zajedničkim trudom i radom ovih organizacija: Art-kino, Gradsko kazalište lutaka Rijeka, Gradska knjižnica Rijeka, Muzej moderne i suvremene umjetnosti, Vijeće mladih Benčić i TD RIJEKA 2020.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari