ZA HEROJE - MEDICINARE!

KONCERT ZAHVALE: U četvrtak u suton Live Sax Show na sušačkom lokalitetu KBC-a!

Foto: Riportal/screenshot

Bit će to koncert zahvale herojima ovog doba – zdravstvenim djelatnicima, za sve ono što bezuvjetno pružaju svaki dan

Na krovu zgrade Zavoda za nefrologiju, dijalizu i transplantaciju bubrega na lokalitetu Sušak, u četvrtak 21. svibnja s početkom u 19.30 sati održat će se LIVE SAX SHOW kao koncert zahvale herojima ovog doba – zdravstvenim djelatnicima, za sve ono što bezuvjetno pružaju svaki dan.

Nastup riječkog saksofoniste Davora Krmpotića namijenjen je i svima koji su svakodnevno uključeni u borbu protiv koronavirusa – policiji, ljekarnicima, blagajnicama, dostavljačima, kao zahvala za njihov izniman trud, požrtvovnost, nesebičnost i predanost. Mladi, ali sve etabliraniji glazbenik Davor Krmpotić polaznik je jazz škole Arte Musica Trieste i član riječkog benda Splash.

Na samoj lokaciji u 30-minutnoj izvedbi uživat će djelatnici i pacijenti, dok će šira publika koncert moći pratiti na internetu putem poveznice: https://youtu.be/xdGy2L24KYo

Nastup ćete moći pratiti i preko stranica Riportala!

Koncert će biti realiziran na visokoj produkcijskoj razini, kamerama TV kvalitete uz LED rasvjetu i direktnu režiju za LIVE emitiranje sa terena. Tehničku realizaciju potpisuju riječko-opatijski partneri, tvrtka dBoki, Foto Luigi Opatija i AeroFilm Team.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views