EVO DETALJA

Kostimi i svjetiljke spremni? U utorak u Kostreni Halloween walk! Provedite ‘najstrašniju noć u godini’ na zabavan način

Očekuje vas nezaboravna avantura i druženje uz strašne priče i prizore te ukusne kolačiće nakon šetnje

Turistička zajednica općine Kostrena poziva sve zainteresirane da se ovog utorka, 31. listopada s početkom u 17 sati pridruže u noćnoj rekreativnoj pješačkoj turi Kostrenom koja će biti u znaku popularnog Halloween-a.

Ponesite svoje najstrašnije kostime, svjetiljke i pridruže se laganom noćnom hodu duž prekrasnih obalnih pejzaža Kostrene

Okupljanje sudionika je u uvali Žurkovo, na Veloj rivi, a ruta vodi kroz šumske staze, prekrasne uvale i šetnice uz more ukupne dužine 3,2 km odnosno 80 minuta šetnje.

Očekuje vas nezaboravna avantura i druženje uz strašne priče i prizore te ukusne kolačiće nakon šetnje.

Ne propustite ovu priliku za rekreaciju i uživanje u posebnoj Noći vještica!

NAPOMENA: Kostrena Halloween walk se održava u sklopu jesenskih aktivnosti projekta aktivnog turizma “Rijeka Outdoor” udruženih Turističkih zajednica Riječkog prstena u čijem se okviru tijekom godine realizira čak 60-tak različitih događanja.

Više na https://rijekaoutdoor.com/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari