SUPER IZGLEDAJU

KOSTRENA Kreativci iz udruge Vali oslikali stepenice na plaži Nova voda

Idi na originalni članak

Stepenice koje vode do po mnogima najatraktivnije kostrenske plaže – Nova voda krase radovi vrijednih članova Udruge Vali

Oglas

Dolazak na plažu gotovo uvijek je puno ljepše iskustvo od povratka, a da odlasci s plaže budu što “bezbolniji” pobrinula se je Udruga za kreativno stvaralaštvo “Vali”. Naime, vrijedni članovi kostrenske udruge mozaikom su ukrasili stepenice koje vode do plaže pa će njihovi šareni radovi uveseljavati velike i male.

“Ovo ljeto je bilo radno u Udruzi Vali. Ni visoke temperature nisu spriječile izradu mozaika koji je postavljen na stepenicama plaže Nova voda. Bilo je puno planova, puno ideja i jako puno rasprave oko izvedbe istih i konačne odluke o izradi mozaika, nepravilnog oblika, veselih boja kako to i priliči okruženju. Kako smo se s tom tehnikom upoznavali, u radu nam je savjetima pomogao iskusni keramičar Matko Kezele”, ističu iz Udruge.
Osim što ovakvi zajednički projekti zbližavaju i povezuju članove Udruge, oplemenjuju i prostor Kostrene. Projekt je realiziran uz podršku Općine Kostrena.

Exit mobile version