PROMET U KOSTRENI

KOSTRENA Novi režim prometa u naselju Vrh Martinšćice

Uspostavom novog prometnog rješenja doći će i do promjene trase autobusne linije 10 iz smjera Rijeke

Završeni su radovi na dionici ceste u naselju Vrh Martinšćica, od raskrižja iznad trgovačkog centra Plodine (kbr.69), do raskrižja kod pizzerie Paris (kbr. 86), na kojoj će od sutra 14. rujna biti uspostavljen novi režim jednosmjernog prometa u smjeru Rijeke.

Po dobivanju suglasnosti nadležne uprave prometne policije u režim jednosmjernog prometa u narednim danima stavit će se i dionica nerazvrstane ceste od kbr. 92 do kbr. 86, po kojoj će se promet odvijati u smjeru Kostrene, a koja prolazi nešto sjevernije od dionice suprotnog smjera.

Uspostavom novog prometnog rješenja doći će i do promjene trase autobusne linije 10 iz smjera Rijeke. Nova trasa linije 10 prolazit će državnom cestom D8 do kružnog toka kod benzinske stanice te u kružnom toku uz autopraonicu proći ulicom Šodići – Glavani nakon čega nastavlja uobičajenom trasom.

Linija 10A prometuje redovnom trasom u polasku i povratku. Na postojećoj trasi ukida se autobusno stajalište Vrh Martinšćice kod autosalona Kivela iz pravca Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari