16 DANA UŽIVANJA

Kostrena po prvi put dobiva ljetni Food Corner!

Idi na originalni članak

Kostrena Food Corner je novi tematski projekt koji će kroz 16 dana održavanja na prostoru uvale Žurkovo – Pod pločom svojim posjetiteljima ponuditi ukusne street food zalogaje te raznovrstan glazbeni program

Oglas

Od 30.06. do 15.07. posjetitelji će moći uživati u jelima pripremljenim na jednom od najpopularnijih food truckova u regiji – Capra Istrian Street Foodu na kojem se pripremaju jela prema tradicionalnoj istarskoj recepturi s modernim twistom. Ponuda trucka uključuje ukusna jela živopisnih imena kao što su Vero istriano, Tartufo i Žgvacet.

Ovaj zanimljivi ljetni koncept zamišljen je kao chill zona uz burgere i pivo u popodnevnim satima, dok će se u večernjim satima moći uživati uz raznovrsne koktele.

Ovog petka s početkom u 21.00 sat slijedi otvaranje Kostrena Food Cornera uz nastup banda Obrazovni program, a u subotu će kušanje slasnih zalogaja biti začinjeno playlistom DJ-a Sale 4 Love.

Radno vrijeme cornera bit će svakoga dana od 12.00 do 23.00, a petkom i subotom od 12.00 do 01.00. Organizatori su se pobrinuli da gastroljupcima pruže mogućnost dostave hrane pa svi koji žele u slasnim zalogajima uživati na plaži ili u udobnosti svog doma mogu klopu i cugu naručiti na 099 848 5002.

„Ovog smo ljeta za sve domaće posjetitelje i turiste odlučili ponuditi nešto inovativno, a Kostrena Food Corner pružit će sve ono što u ljetnim danima treba – red hrane, red osvježavajućih pića i naravno – puno dobre glazbe! Prekrasan prostor koji se nalazi tik uz more bit će kroz 16 dana oplemenjen scenografskim elementima, tematskim dekoracijama, ambijentalnom rasvjetom i gastro ponudom zbog čega vjerujem da će svakoga dana okupljati veliki broj posjetitelja!“ – izjavila je Belma Džomba, direktorica TZO Kostrena.

Kostrena Food Corner ovog će ljeta zagarantirano biti omiljena chill zona u kojoj će popodneva proteći u ležernoj atmosferi uz ukusne zalogaje, a tople večeri u odličnom raspoloženju!

Exit mobile version