16 DANA UŽIVANJA

Kostrena po prvi put dobiva ljetni Food Corner!

Kostrena Food Corner je novi tematski projekt koji će kroz 16 dana održavanja na prostoru uvale Žurkovo – Pod pločom svojim posjetiteljima ponuditi ukusne street food zalogaje te raznovrstan glazbeni program

Od 30.06. do 15.07. posjetitelji će moći uživati u jelima pripremljenim na jednom od najpopularnijih food truckova u regiji – Capra Istrian Street Foodu na kojem se pripremaju jela prema tradicionalnoj istarskoj recepturi s modernim twistom. Ponuda trucka uključuje ukusna jela živopisnih imena kao što su Vero istriano, Tartufo i Žgvacet.

Ovaj zanimljivi ljetni koncept zamišljen je kao chill zona uz burgere i pivo u popodnevnim satima, dok će se u večernjim satima moći uživati uz raznovrsne koktele.

Ovog petka s početkom u 21.00 sat slijedi otvaranje Kostrena Food Cornera uz nastup banda Obrazovni program, a u subotu će kušanje slasnih zalogaja biti začinjeno playlistom DJ-a Sale 4 Love.

Radno vrijeme cornera bit će svakoga dana od 12.00 do 23.00, a petkom i subotom od 12.00 do 01.00. Organizatori su se pobrinuli da gastroljupcima pruže mogućnost dostave hrane pa svi koji žele u slasnim zalogajima uživati na plaži ili u udobnosti svog doma mogu klopu i cugu naručiti na 099 848 5002.

„Ovog smo ljeta za sve domaće posjetitelje i turiste odlučili ponuditi nešto inovativno, a Kostrena Food Corner pružit će sve ono što u ljetnim danima treba – red hrane, red osvježavajućih pića i naravno – puno dobre glazbe! Prekrasan prostor koji se nalazi tik uz more bit će kroz 16 dana oplemenjen scenografskim elementima, tematskim dekoracijama, ambijentalnom rasvjetom i gastro ponudom zbog čega vjerujem da će svakoga dana okupljati veliki broj posjetitelja!“ – izjavila je Belma Džomba, direktorica TZO Kostrena.

Kostrena Food Corner ovog će ljeta zagarantirano biti omiljena chill zona u kojoj će popodneva proteći u ležernoj atmosferi uz ukusne zalogaje, a tople večeri u odličnom raspoloženju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari