NE PROPUŠTAMO

Kostrenske noći uz klapu Cambi i popularnu Vatru

Nakon dvogodišnje pauze u Žurkovo se vraća najdugovječnija ljetna manifestacija Kostrenska noć, ovoga puta pod nazivom Kostrenske noći obzirom su organizatori Turistička zajednice općine Kostrena i Općine Kostrena po prvi puta osigurali bogat program u trajanju od dva dana.

Dvodnevni program započinje u petak 15. srpnja od 18 sati ugostiteljskom ponudom i ponudom autohtonih proizvoda, a od 21 sat započinje vrhunski glazbeni program u kojem će posjetitelje zabavljati dvije sjajne klape – klapa Baladur iz Opatije te jedna od najboljih hrvatskih klapa – klapa Cambi Kaštel Kambelovac koja se okupila u prvotnom sastavu nakon višegodišnje pauze.

VIDEO DANA:

U subotu 16. srpnja s početkom od 18 sati posjetitelji će ponovno moći uživati u gastronomskim delicijama i vrhunskoj glazbenoj izvedbi popularne Vatre i Infinity Band-adok će koncetno sjajnu večer zaključiti vatromet.

Svakako treba napomenuti da je ulaz besplatan kao i da će zbog održavanja manifestacije parkiralište Žurkovo biti zatvoreno od petka 15. srpnja u 6 ujutro do nedjelje 17. srpnja do 6 sati ujutro. 

“Ne propustite ovaj jedinstveni ljetni spektakl za sve generacije i pridružite nam se u njegovanju tradicije našega kraja” – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari