POSLJEDNJE POČIVALIŠTE LJUBIMACA

Galerija | KOZALA Riječani ne zaboravljaju ni svoje preminule kućne ljubimce: Svijeće i cvijeće na grobovima lajavaca i mačaka

Na groblju kućnih ljubimaca na Kozali ovih dana je življe i svečanije no inače: Riječanke i Riječani ne zaboravljaju svoje pse i mačke koji su im uljepšavali dio života

Grobovi su ukrašeni svijećama i cvijećem a građani se rado zadržavaju uz fotografije na obilježjima grobova kako bi se prisjetili lijepih trenutaka provedenih uz njihove kućne ljubimce.

Lokacija se nalazi u ulici Lukovići na Kozali a prije dvije godine uređen je novi dio na kojem je dovršena izgradnja 181 novog grobnog mjesta, odnosno pretinaca i kaseta ukopanih u zemlju u koje će se polagati urne.

Novi dio nalazi se odmah uz već postojeće staro groblje na kojem se više neće vršiti ukopi. Taj dio groblja koji je nastao početkom 20. stoljeća bit će očuvan kao Spomen groblje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari