VAŽNO

Krajem tjedna u Pobrima najavljeni hitni popravci zbog propadanja kolnika ceste

Grad Opatija zaprimio je danas obavijest Županijske uprave za ceste (ŽUC) kako će se u Pobrima, na Varljenskoj cesti, u četvrtak i petak, odnosno 6. i 7. lipnja vršiti nužni i hitni popravci zbog propadanja kolnika ceste, a radi održavanja sigurnosti prometa.

Tom prilikom bit će zatvoren promet za sva vozila, osim za hitne intervencije. Radovi će započeti u 9,00 sati ujutro. ŽUC sudionike prometa i građane usmjerava na alternativne prometne pravce (preko naselja Kosovo na raskrižje Ulice Ivana Brozine Slovana, Ulice Matka Laginje te Nove ceste ili preko Općine Matulji na Kuk, ovisno o polazištu korisnika predmetne ceste u odnosu na lokaciju izvođenja radova). Planirana zona izvođenja radova je zona Varljenske ceste od kbr. 24 do kbr. 42., a izvoditelj radova su CESTE-RIJEKA d.o.o.

Zbog predmetnih radova ŽUC-a, AUTOTROLEJ d.o.o. neće moći organizirati javni promet na ovoj trasi te će linija 37 prometovati kroz Matulje preko Kuka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari