EMOCIJE SU POMIJEŠANE

Video | Kraljevica je Ćiri bila drugi dom! Ali…: “Ako me tu pokopate, napravit ćete od toga turističku atrakciju”

Od Ćire se oprašta i Kvarner, posebno Kraljevica koja mu je bila drugi dom. Emocije su pomiješane, jer uz suze zbog odlaska, o Ćiri se mora pričati i kroz smijeh

“Plakala sam jučer. Cijela Kraljevica je tužna, da. Bio je nesebično dobar, drag. Jako, jako. Uvijek je lijepo ono znate s naklonom pozdrav. To mu je bilo njegovo, uvijek je, znate, pusice slao”, govori Branka Rešetar iz Kraljevice.

Branka je Ćiri u Kraljevici prva susjeda bila više od 40 godina. A kada vam je Ćiro susjed onda to ovako izgleda.

“Uvijek je imao u bunkeru u autu one velike lopte nogometne. Onda bi se potpisao. Vaš Ćiro. Imam doma sigurno pet, šest lopti njegovih”, kazala je Branka.

Na starom mjestu…

… staro se društvo okupilo na proslavi rođendana – ovoga puta bez slavljenika.

“Al onda kad je osjećao tu malo bolest onda je rekao. Kaže pitali su ga svi gdje će biti pokopan, kaže bit ću pokopan u Zagrebu, jer ako budem pokopan u Kraljevici to ćete vi napraviti turističku atrakciju od mene, a ja ne želim da se od mene napravi turistička atrakcija.. Tako da je uvijek bilo s njim smijeha”, kazao je Robi Krulić iz Kraljevice.

Živopisna ekipa sastavljena od ugostitelja, bivšeg gradonačelnika i poznatog zagrebačkog glumca, kojem je nova adresa sada također u Kraljevici, o kojoj se nadaleko čulo upravo zahvaljujući Ćiri.

“Posljednja pripremna utakmica je ’98 bila u Kraljevici, gdje je trebalo obnoviti teren nogometni. I mi smo to uspjeli u mjesec dana obnoviti kompletan travnjak, jer je on rekao da on neće ovakvu momčad dovesti na priprosti travnjak”, kazao je bivši gradonačelnik Kraljevice Zoran Krulić.

“Jedan dio ugostitelja Kraljevice je bio u Lyonu i imali smo čast vrlo kratko se podružiti s Ćirom i po povratku iz Francuske”, govori Nedjeljko Anđelić iz Kraljevice.

‘Ja kažem, Ćiro nemoj pretjerivati…’

“Jednom nešto vezano za momčad me zamolio da bi ih došao zabaviti jedno pola sata i onda me najavio kao.. moj sin, Edo Vujić, jedan svjetski glumac. Ja kažem.. Ćiro nemojte pretjerivati. On kaže- šuti kad sam rekao onda si svjetski glumac”, govori glumac Edo Vujić.

I baš tako su se svi uz njega osjećali. Svjetski. Pod Ćirinom se trenerskom palicom i život savija, gubi grubost- satkan od najljepših uspomena, izvještava Ida Balen za RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari