U PETAK OTVORENJE

Kreće Grobnički frankopanski advent! Evo u čemu ćete sve moći uživati

Grobnički frankopanski advent, jedinstveno adventsko događanje koje će održati od 17. do 26. prosinca u prekrasnom prostoru frankopanskog kaštela i koje će ponuditi originalan pristup organizacije adventskih događanja je spremno za posjetitelje!

U organizaciji Općine Čavle i TZ Općine Čavle te u suradnji sa Primorsko – goranskom županijom, Grobnički frankopanski advent posjetiteljima nudi svakodnevne programe, ali i posebnu gastro ponudu – sve u duhu Frankopana te projekta “Putovima Frankopana” kojeg provodi PGŽ.

Svečano otvaranje će se održati sutra (petak 17.12.) s početkom u 18 sati, a organizatori pripremaju poseban program u kojem će sudjelovati Zbor OŠ Čavle, Frankopanska straža te Trio Veljak, a u posebno dekoriranom prostoru posjetitelje će dočekati i frankopani Drivenika i Trsata te još poneko iznenađenje. Neće izostati ni frankopanska ugostiteljska ponuda, ali ni ponuda OPG-ova koji su se uključili u ovaj vrijedan projekt. Već u 19 sati započet će i prva od niza dječjih frankopanskih radionica, a program će potrajati sve do 22 sata.

Ovo jedinstvenom događanju nazočit će i brojni uzvanici kojima će se obratiti načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić, direktor TZ Općine Čavle Ivan Salamon te pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu PGŽ Sonja Šišić.

Podsjećamo, ovo je prvo izdanje ove manifestacije koja će potrajati do 26. prosinca i koja je okupila brojne udruge te sve generacije, a s ciljem stvaranja novog prepoznatljivog grobničkog brenda.

VIDEO DANA:

Detaljan program provjerite na GFA – program

”Vidimo se u kaštelu!” poručili su organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari