DELNIČKA ADVENTSKA BAJKA

Kreće nova sezona klizanja u Delnicama: otvara se delnička ledena ljepotica!

Na radost malih i velikih Delničana kao i brojnih posjetitelja Delnica, u srijedu 6. prosinca u 13 sati, otvara se klizalište u multifunkcionalnoj, a trenutno ledenoj dvorani u prekrasnom Parku kralja Tomislava u Delnicama.

Po uzoru na dobra djela sv. Nikole, njegov blagdan tradicionalno se obilježava darivanjem zbog čega je osobito omiljen među najmlađima, a toj će se tradiciji pridružiti i Goranski sportski centar i u „čizmicu“ prvih klizača ubaciti i pokoji slatkiš!

– Uz naše ostale sportske objekte, klizalište u ledenoj dvorani lijep je dodatak sve popularnijoj delničkoj Adventskoj bajci i nadamo se još jedan dodatni razlog da posjetitelji dođu u Delnice, u naš prelijepi Gorski kotar, rekao je direktor Goranskog sportskog centra Alen Udovič.

Klizalište u ledenoj dvorani bit će otvoreno sve  do 28. veljače 2024. godine.  Radno vrijeme klizališta je od ponedjeljka do petka od 13 do 21 sat, dok vikendom klizalište radi dvokratno, od 10 do 14 sati te od 15 do 21 sat kako bi se u pauzi između 14 i 15 sati mogao popraviti led.

Za petak 8. prosinca u najavi je i prva utakmica ove sezone između naših dviju reprezentacija seniora i U20, kao dio priprema za Olimpijske kvalifikacije seniora te Svjetsko prvenstvo za reprezentaciju U20.

U subotu 9.  prosinca počinje besplatna škola klizanja. Polaznici će biti podijeljeni u tri grupe  – za početnike koji tek trebaju usvojiti osnove klizanja i dvije grupe za one koji imaju osnove i žele razviti vještinu. Škola klizanja održavat će se svake subote do kraja klizačke sezone i to termin za početnike od 10:00 do 10:45, i dva termina za znalce  od 11 do 11:45 sati te od 12 do 12:45 sati.

Dolazak u Delnice već je najavio KHL Zagreb gdje će odrađivati pripreme najmlađih uzrasta odmah s početkom nove godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari