EVO DETALJA

Kreću upisi u kreativne i zabavne radionice u riječkom Domu mladih tijekom ljetnih školskih praznika

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Započeli su upisi u radionice namijenjene djeci osnovnoškolske dobi koje će se od 26. lipnja do 14. srpnja, za vrijeme trajanja ljetnih školskih praznika, održavati u Domu mladih Rijeka

Predbilježbe za kreativne radionice vršit će se isključivo putem online prijavnice redoslijedom zaprimanja, kojom se iskazuje interes za upis, no ona ne podrazumijeva direktan upis u tražene aktivnosti. Upisi se vrše do popunjenja grupa.

Organizirane su sljedeće radionice – informatika, digitalni čarobnjaci, robotika, 3D printeraj, video radionica, modelarska radionica „A je to“, znanstveni laboratorij, likovna radionica „Mića rukotvornica“, tečaj izrade nakita, plesna radionica, Try theatre – glumačka radionica na engleskom jeziku, vožnja bicikle (za vozače) i tečaj rolanja. Ove će se radionice održavati u terminima od 9 do 10:50 sati i/ili od 11:10 do 13 sati, a cijena svake radionice je 50 eura.

Također, organiziran je i ubrzani tečaj gitare koji će se za svako dijete održavati individualno u terminu između 9 i 13 sati, a cijena radionice je 150 eura.

Zainteresirani se mogu prijaviti i na tečaj solo pjevanja koji će se isto održavati sa svakim polaznikom individualno, u terminu između 9 i 13 sati, a cijena ovog tečaja je 50 eura.

Također, održat će se i RInovatoRI Summer RInnovation Lab radionica po cijeni od 30 eura, koja će se održavati u terminu od 9 do 10:50 sati i/ili od 11:10 do 13 sati. MarkeTHINK je kreativni program u kojem polaznici imaju priliku razvijati poduzetničke vještine i pretvarati svoje ideje u inovativna rješenja kroz teme digitalni marketing i društvene mreže. U sklopu programa održat će se pozvano predavanje/radionica mladog poduzetnika Ivana Tokića o društvenim mrežama, radionica u Centru tehničke kulture Rijeka na temu medijske pismenosti te posjet studiju i redakciji JoomBoosa u Zagrebu. Program se sufinancira i provodi u suradnji Grada Rijeke – Odjela za gospodarstvo, razvoj, ekologiju i europske projekte i Doma mladih, a u sklopu kreativnog programa za mlade poduzetnike i inovatore RInovatoRI.

Više informacija dostupno je na web stranici Doma mladih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari