EVO DETALJA

KRK Od listopada zaključavaju se spremnici za odvojeno prikupljanje otpada

Iz krčkog komunalnog društva Ponikve eko otok Krk svim korisnicima usluga zbrinjavanja otpada na otoku Krku odaslana je obavijest da će od listopada ove godine spremnici za odvojeno prikupljanje otpada biti zaključani.

To znači i da će se svi poluukopani ili ukopani spremnici koji su proteklih godina postavljani diljem otoka, a koji su se dosad mogli slobodno koristiti, moći otvarati isključivo uz pomoć digitalne kartice.

Prema tome, svima onima koji u sjedištu tog otočnog poduzeća (Vršanska 14, 51500 Krk) još nisu podigli svoje kartice upućen je poziv da to učine što prije, a kako bi se izbjegli problemi prilikom korištenja spomenute komunalne usluge, a ujedno i izbjegle neželjene slike otpada odloženog izvan spremnika. Kartice se mogu preuzeti svakim radnim danom, od ponedjeljka do petka, između 08.00 i 15.00 sati.

Svaki korisnik, odnosno otočno kućanstvo (bez obzira je li u sustavu od vrata do vrata), ima pravo na jednu besplatnu karticu, s time da se svaka dodatna naplaćuje 5,00 eura. Za preuzimanje dodatnih kartica prethodno je potrebno izvršiti uplatu na račun HR94 24020061100681489 (Erste & Steiermärkische banka), dok je u rubriku Poziv na broj potrebno unijeti osobnu šifru partnera.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari