OD 28. SRPNJA

KRK Ovca više od 10 dana zatočena na litici: “Ljudi, hitno joj treba pomoć!”

Na otoku Krku jedna ovca već desetak dana boravi na litici, a situacija je postala kritična. Diana Primožić, poznata po svojim akcijama pomoći životinjama, podijelila je ovu priču, naglasivši da je životinja na istom mjestu od 28. srpnja.

Prema njenim riječima, hitna pomoć je neophodna jer je pitanje života i smrti. Točna lokacija ovce je navedena, ali njeno zdravstveno stanje, kao i što je jela i pila posljednjih dana, ostaje nepoznato. Ipak, sigurno je da je još uvijek živa.

Unatoč tome što su dvije objave o njoj već postavljene, pomoć još uvijek nije stigla. Mnogi komentatori ističu da je teren toliko nepristupačan da bi samo pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja mogli uspješno izvršiti spašavanje. Takve akcije im nisu nepoznate jer su već spašavali životinje s nepristupačnih mjesta.

Neslužbeno doznajemo kako se HGSS oglasio te kako je u tijeku akcija traženja glisera iz Crikvenice koji može primiti 4 osobe! Više informacija potražite u objavi i, ako možete, pomozite!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari