TRAIL TURA

Kroz projekt Rijeka Outdoor istražite poučnu planinarsku stazu Šuma Striborova na Biviju

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Rijeka Outdoor aplikacija za zaljubljene u prirodu Rijeke i Riječkog prstena poziva vas da nam se u subotu 1.10.2022. godine pridružite na trail turi Poučna planinarska staza “Šuma Striborova”.

Poučna planinarska staza “Šuma Striborova” nalazi se na Biviju. Staza je osim predškolcima i školarcima, namijenjena i obiteljskim izletima, sportašima i rekreativcima, umirovljeničkim šetnjama…

Stazu je 2006. godine označio Josip Colnar, a djelomično izmijenjenu obnovili su je Boris Kurilić, Mario Polla, Davor Šikić, Irena Mastrović, Hilda Kriletić-Kurilić, Ana Peršen i Branko Kranjac. Označena je crveno-bijelim planinarskim markacijama od zadnjih stanica gradskih autobusa 1 Bivio i 1A Marčeljeva Draga.

Okupljanje je na okretištu autobusne linije 1 na Biviju od 10:30 do 11 sati. Polazak je u 11 sati u pratnji licenciranih vodiča Planinarskog društva „Kamenjak“.

Više informacija o projektu Rijeka Outdoor možete pronaći na www.RijekaOutdoor.com.

Više o projektu Rijeka Outdoor

Rijeka Outdoor je namijenjen svim zaljubljenicima u prirodu na temu trail-a i bike-a za istraživanje Rijeke i Riječkog prstena koji pored Rijeke uključuje Bakar, Čavle, Jelenje, Kastav, Kostrenu, Kraljevicu, Viškovo i Klanu.

Rijeka Outdoor zajednički je projekt Turističkih zajednice Rijeke i Riječkog prstena koje pored Turističke zajednice grada Rijeke kao nositelja aktivnosti uključuje i Turističku zajednicu Grada Bakra, Turističku zajednicu općine Čavle, Turističku zajednicu Općine Jelenje, Turističku zajednicu grada Kastva, Turističku zajednicu Općine Kostrena, Turističku zajednicu Grada Kraljevice, Turističku zajednicu Općine Viškovo te Općinu Klana. Projekt je sufinanciran sredstvima Hrvatske turističke zajednice iz Fonda za udružene turističke zajednice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari