TEŽAK INCIDENT

Krpan: ‘Ja sam danas na trgu bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Redar me dodirivao tijelom, policija nije htjela reagirati’

Prvu subotu u mjesecu molitelji u Rijeci mole pred katedralom sv. Vida, a u isto vrijeme je održan i prosvjed protiv molitelja.

Svoje je nezadovoljstvo pokazala je skupina građana, kao i predstavnici gradske vlasti.

Zamjenica riječkog gradonačelnika Sandra Krpan nakon održane molitve iznijela je teške optužbe na ponašanje jednog od sudionika moliteljskog skupa, ali i na rad policije, donose HTV Vijesti.

“Ovo je prvi put da imam primjedbu na policiju, jer mi se redar koji je čuvao molitelje, klečatelje, osobno unio u moj intimni prostor, dodirivao me tijelom, a policajac nije htio reagirati da se on odmakne od mene. Ja bih rekla da sam ja danas na trgu bila žrtva seksualnog zlostavljanja”, poručila je Krpan.

Iz policije su potvrdili da su obaviješteni o incidentu i da traju izvidi a o svemu će obavijestiti javnost kada prikupe sve informacije o slučaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari